Buurtmaatjes

Voor veel mensen is het lastig om ergens alleen op af te stappen. Om alleen naar een park te gaan of naar de film of museum, is vaak lang niet zo leuk als samen met vrienden of bekenden. De Amsterdamse Vriendendiensten brengt in jouw stadsdeel buurtgenoten met en zonder psychische problemen bijeen die samen dingen willen ondernemen.

 

Buurtmaatjes

Buurtmaatjes zijn er voor jou en iedereen van 18 tot 80 uit de buurt. Clubs van buurtbewoners die elkaar op een centrale plek ontmoeten en samen iets leuks gaan doen. Als je lid bent ontvang je het buurtmaatjesprogramma met activiteiten voor de komende maanden. Buurtmaatjes zijn actief in de stadsdelen West, Nieuw-West en Centrum.

 

Vrijwilliger worden?

Wil je vrijwilliger worden voor dit project, lees de vacature dan hier.

Activiteitenkalender

Vanaf augustus vind je hier weer een overzicht van allerlei leuke activiteiten bij jou in de buurt.

Aanmelden als klant Buurtmaatjes

Met het onderstaande formulier kun je je aanmelden als klant van Buurtmaatjes. Vul het in als je denkt dat dit project je kan helpen. Na inzending nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.