Buurtmaatjes

Voor veel mensen is het lastig om ergens alleen op af te stappen. Om alleen naar een park te gaan of naar de film of museum, is vaak lang niet zo leuk als samen met vrienden of bekenden. De Amsterdamse Vriendendiensten brengt in jouw stadsdeel buurtgenoten met en zonder psychische problemen bijeen die samen dingen willen ondernemen.

 

Buurtmaatjes

Buurtmaatjes zijn er voor jou en iedereen van 18 tot 80 uit de buurt. Clubs van buurtbewoners die elkaar op een centrale plek ontmoeten en samen iets leuks gaan doen. Als je lid bent ontvang je het buurtmaatjesprogramma met activiteiten voor de komende maanden. Buurtmaatjes zijn actief in de stadsdelen West, Nieuw-West en Centrum.

 

Vrijwilliger worden?

Wil je vrijwilliger worden voor dit project, lees de vacature dan hier.

Activiteitenkalender

Vanaf augustus vind je hier weer een overzicht van allerlei leuke activiteiten bij jou in de buurt.

Aanmelden als klant Buurtmaatjes

Met het onderstaande formulier kun je je aanmelden als klant van Buurtmaatjes. Vul het in als je denkt dat dit project je kan helpen. Na inzending nemen we binnen twee werkdagen contact met je op.

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Investeer tijd in een andere Amsterdammer en verruim je horizon. Plus je krijgt een goed gevoel.

Word donateur

Een menswaardig bestaan voor alle Amsterdammers. Help ons dit te bereiken door te doneren op NL21 INGB 0000 0080 81, of lees verder.

Geef een cadeau

Vind bijzondere producten in de online shop en geef ze cadeau. Of doe een concrete gift aan een specifiek Regenboog project. U helpt ons hoe dan ook!