EropUit

Onze groepsactiviteiten bieden voor elk wat wils, binnen of buiten, in de kroeg of in een buurthuis, creatief of culinair, cultureel of sportief. Gezellig in groepsverband een activiteit ondernemen? Wij organiseren activiteiten voor ingeschreven deelnemers en bezoekers met en zonder maatje en met of zonder dagbesteding. We hebben Erop-Uit activiteiten waarbij we in kleine groepjes de stad ingaan om iets leuks te doen. In een aantal Amsterdamse buurthuizen kun je regelmatig terecht voor onze Open Huizen en Buurtrestaurants.

In deelnemersgroepen komen kleine gezelschappen gezellig bij elkaar om een kopje koffie te drinken, een hobby uit te oefenen of bij te kletsen.

Reserveer voor de uitjes via ikdoemee@deregenboog.org of 020-5317639.
Het bureau is elke werkdag open van 13.00 tot 17.00 uur.

Het programma vind je op hier.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger? Klik dan hier
Bel ons: 020 6839260

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Investeer tijd in een andere Amsterdammer en verruim je horizon. Plus je krijgt een goed gevoel.

Word donateur

Een menswaardig bestaan voor alle Amsterdammers. Help ons dit te bereiken door te doneren op NL21 INGB 0000 0080 81, of lees verder.

Geef een cadeau

Vind bijzondere producten in de online shop en geef ze cadeau. Of doe een concrete gift aan een specifiek Regenboog project. U helpt ons hoe dan ook!