De Regenboog biedt hulp aan Europeanen die in Amsterdam zijn vastgelopen

Internationaal

De Regenboog Groep heeft in Europa een groot netwerk van wel 180 organisaties op het gebied van samen leven, samen werken en gezondheid. Nederland loopt voorop als het gaat om het beperken van de schadelijke gevolgen van drugsgebruik en dakloosheid. Laagdrempelige hulpverlening en veldwerk is in andere landen juist sterker ontwikkeld.

Buitenlanders

De Regenboog Groep is de enige aanbieder van hulp aan Europeanen die in Amsterdam zijn ontspoord. Een groot deel van hen gebruikt drugs, heeft psychische problemen en is dakloos. De meesten zijn eenzaam en hebben geen recht op Nederlandse sociale voorzieningen. De Regenboog helpt hen om terug te keren naar een vertrouwde sociale omgeving in hun eigen land.

Projecten

Hieronder de projecten van De Regenboog Groep binnen dit thema. Door middel van deze projecten en activiteiten willen we bezoekers, cliënten en deelnemers actief laten deelnemen in de maatschappij.

De laatste nieuwtjes

Lees hier meer over de nieuwste ontwikkelingen, activiteiten en interessante weetjes binnen dit thema.

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Investeer tijd in een andere Amsterdammer en verruim je horizon. Plus je krijgt een goed gevoel.

Word donateur

Een menswaardig bestaan voor alle Amsterdammers. Help ons dit te bereiken door te doneren op NL21 INGB 0000 0080 81, of lees verder.

Geef een cadeau

Vind bijzondere producten in de online shop en geef ze cadeau. Of doe een concrete gift aan een specifiek Regenboog project. U helpt ons hoe dan ook!