Re-integratie is structuur in je dag

Re-integratie

De Regenboog Groep re-integreert Amsterdammers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen werkt meerdere dagdelen in de week. Ze krijgen werkbegeleiding en een vergoeding. Het werk varieert van eenvoudige arbeidsmatige dagbesteding tot leren en werken bij een sociale firma met uitzicht op regulier werk.

 

Soerti’s Ervaring

“Ik heb tien jaar als hulpverlener gewerkt in de maatschappelijke dienstverlening. Tot die ene dag... Ik kreeg een paniekaanval en heb me daarna ziek gemeld. Ik herstelde niet en werd ontslagen. Thuiszitten bleek niets voor mij. Gelukkig kon ik aan de slag bij de Repro van De Regenboog Groep. Het is voor mij heel belangrijk om onder de mensen te zijn, anders ga ik piekeren.” - Soerti Kanhaisingh

Projecten

Hieronder de projecten van De Regenboog Groep binnen dit thema. Door middel van deze projecten en activiteiten willen we bezoekers, cliënten en deelnemers actief laten deelnemen in de maatschappij.

De laatste nieuwtjes

Lees hier meer over de nieuwste ontwikkelingen, activiteiten en interessante weetjes binnen dit thema.

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Investeer tijd in een andere Amsterdammer en verruim je horizon. Plus je krijgt een goed gevoel.

Word donateur

Een menswaardig bestaan voor alle Amsterdammers. Help ons dit te bereiken door te doneren op NL21 INGB 0000 0080 81, of lees verder.

Geef een cadeau

Vind bijzondere producten in de online shop en geef ze cadeau. Of doe een concrete gift aan een specifiek Regenboog project. U helpt ons hoe dan ook!