Buurtboerderij

Buurtboerderij 'Ons Genoegen' in het Westerpark is een bruisend centrum van activiteiten. Iedereen is welkom. Er zijn iedere dag broodjes, soepen, pannenkoeken, taarten, snacks en maaltijden te koop. Niet alleen de maag wordt gevuld, ook is er aandacht voor cultuur, lijf en leden. Neem deel aan een yogaklas of ontdek een bandje nog voor het in "De Wereld Draait Door" speelt. Kom naar een van de feesten, of huur de boerderij voor een trouwerij. De Buurtboerderij is al meerdere keren door het Parool uitgeroepen tot de coolste plek van Amsterdam.

Het project

De Buurtboerderij wordt gerund door vrijwilligers en klanten van De Regenboog Groep (in een dagbestedingstraject) onder begeleiding van vaste medewerkers. De werkzaamheden variëren van eenvoudig tot specialistisch werk: het ontvangen en bedienen van gasten, het schoon en gezellig houden van het restaurant en recreatie/vergadergedeelte, helpen in de keuken, koken en ondersteunen bij feestjes en trouwpartijen.

Zo is de Buurtboerderij een plek om mensen te activeren. Medewerkers en vrijwilligers maken de Buurtboerderij tot een plek voor iedereen. De Buurtboerderij is eigendom van Stadsdeel West en wordt beheerd door Stichting Buurtboerderij; het beheer en de exploitatie is door de stichting uitbesteed aan De Regenboog Groep.

 

Contact

Buurtboerderij Ons Genoegen
Spaarndammerdijk 319
1014 AA Amsterdam
Tel. 020-3376820

Maandag gesloten

Dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 22.00 uur

Vrijdag van 10.00 tot 00.00 uur

Zaterdag en zondag van 11.00 tot 22.00 uur

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.