Buurtrestaurants

Geef je mailadres door aan ikdoemee@deregenboog.org en je krijgt onze wekelijks menu-mailing.

Bij de Regenboog Buurtrestaurants brengen we allerlei buurtbewoners in contact met elkaar. Samen eten gaat eenzaamheid van Amsterdammers tegen en versterkt de leefbaarheid -en gezelligheid- in de buurt. Vandaar dat wij door de hele stad heerlijke driegangen menu's aanbieden voor maar vijf euro!

Buurtrestaurant, De Regenboog Groep, Amsterdam Centrum, Restaurant Amsterdam Centrum, Koveniersburgwal

Buurtrestaurants wanneer en waar?

Je vind de openingstijden en locaties van onze buurtrestaurants in onze wekelijkse agenda. Stuur ons een mailtje als je deze agenda wilt ontvangen (ikdoemee@deregenboog.org). Bellen kan ook. 020-53 17 600.

Zo werken buurtrestaurants

In verschillende Amsterdamse buurthuizen maken onze vrijwilligers een lekkere en gezonde maaltijd onder begeleiding van een (professionele) kok.
We koken wat het seizoen te bieden heeft en zorgen ervoor dat je met een goed gevulde maag naar huis gaat. Geen liflafjes, maar toegankelijk en met liefde bereid. Aan het begin van de week worden de menu's verspreid, dus je kunt je bijtijds gaan verheugen. 

Help ons 

Achter ieder buurtrestaurant gaat een team schuil van betrokken en bevlogen vrijwilligers. Net als de bezoekers, bestaan onze kookteams uit een mix van kwetsbare en meer zelfredzame Amsterdammers. Kortom, bij de Regenboog Buurtrestaurants snijdt het koksmes aan twee kanten.

Om te zorgen dat onze pannen blijven pruttelen en onze buurtbewoners blijven babbelen, zijn we altijd op
zoek naar koks, assistent koks en gastheren/vrouwen. Ben je sociaal gedreven en culinair begaafd of andersom? Gepensioneerd chef kok of aspirant keukenprins? Misschien ben je gewoon op zoek naar een gezellige plek waar je iets kunt betekenen voor andere Amsterdammers.

ik word kok  ik word assistent kok  ik word gastheer/vrouw

 

 

 

 

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten