CHEMSEKS

Ervaringsdeskundige coach helpt met het overwinnen van een chemseksverslaving

Middelengebruik in combinatie met seks is niet nieuw, maar chemseks is wel een groeiende trend. Wie er mee wil stoppen ontmoet problemen waar de reguliere hulpverlening zich vaak nog niet goed raad mee weet. De Regenboog Groep heeft ervaringsdeskundige coaches die ondersteunen bij en na het stoptraject.
 

chemseks, LHBT, verslaving, buddy, afkicken, onthouding, ervaringsdeskundig

Chemseks gaat vaak gepaard met grensverleggend experimenteergedrag. Dat kan tot lichamelijke en psychische problemen leiden. Schaamte en de onbekendheid rondom chemseks maken het vaak moeilijk om die problemen met anderen te bespreken. Degenen die het snappen zitten meestal in de scene en zitten niet te wachten op mensen die worstelen met de negatieve gevolgen van de leefstijl.

Als het onverenigbaar wordt

Er kan een moment komen dat werk, gezondheid en relaties onder dit leven lijden. Dat je seks, intimiteit en drugs niet meer los van elkaar kunt zien en besluit te stoppen met de chems. Niemand kan dat voor je doen, maar de steun van een coach van De Regenboog kan wel helpen.

Ervaringsdeskundige coaches

Onze coaches weten uit eigen ervaring hoe het is om te stoppen met chemseks. Ze kennen de genoegens van chemseks, maar ook de keerzijde. Stoppen met chemseks is niet gemakkelijk en de coaches hebben dat zelf doorleefd. Ze zetten die eigen ervaringen in, om anderen te ondersteunen die dat proces door maken. 

Aanmelden voor een coach

Meld je aan als je de steun van een coach wil.

ik zoek een buddy

Aanmelden als vrijwilliger

Heb je ervaring met chemseks en wil je die als coach inzetten om een lotgenoot te helpen? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek. Gebruik de knop hieronder om je aan te melden.

vrijwilliger worden

 

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten