COLORS Cadeauwinkel

Colors verkoopt handgemaakte cadeau-artikelen uit eigen werkplaatsen. Bekijk onze kaarsen, sierradendoosje, diverse soorten plantenpotten en textiel. Veel van onze producten maken we ook op bestelling, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Unieke cadeau's

Als je COLORS binnenkomt sta je meteen in een gezellig en kleurrijk cadeauwinkeltje. Daar verkopen we alleen unica; je vindt nergens ter wereld een tweede van onze producten. Bovendien is alles handgemaakt in een van onze eigen werkplaatsen in Amsterdam.

Maatwerk op verzoek

Achter de winkel ligt onze kaarsenmakerij. In de winkel verkopen we de kaarsen die we daar naar eigen ontwerp maken. Daarnaast maken we kaarsen op bestelling. Onze medewerkers denken graag mee bij het ontwerpen en verpakken van uw eigen kaarsen. Daarbij kunnen we partijen tot enkele honderden stuks aan. Dit zelfde geldt voor onze andere producten. 

Omdat we over eigen werkplaatsen beschikken kunnen we de meeste producten naar jouw wensen maken. Zoals de sierradendoosjes van oude boekomslagen, of bloembakken uit sloophout, ovenwanten van uw oude spijkerbroek, tablet- en telefoonhoesjes uit vilt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een bijzondere werkplek

Onze werkplaatsen zijn beschutte werkplekken voor mensen voor wie een normale baan nog een stap te ver is, maar die wel gráág werken. Door bij Colors een cadeau te kopen, heb je een geschenk voor jouw naaste, maar geef je ook een zetje in de rug van onze medewerkers; die dat goed kunnen gebruiken.

Bilderdijkstraat 184  │ 1053 LD Amsterdam │ 020 - 530 98 14 14│colors@deregenboog.org

 

colors winkel

WAT WE VERKOPEN

Een greep uit ons assortiment:

  • Kaarsen b.v. met uw logo, voor gelegenheden zoals jubileum, huwelijk, geboorte, kerkelijke kaarsen en sierkaarsen.
  • Plantenpotten van LuckyLeaves
  • Sierradendoosje van uw favoriete boek of tijdschrift omslag
  • Bloembakken uit sloophout
  • Ansicht- en felicitatiekaarten
  • Vilten telefoon/tablet/laptop hoesjes
  • Ovenhandschoenen gemaakt van oude spijkerbroeken

Je koopt onze producten in de Colors-cadeauwinkel of online via de webshop. (Voor op maat gemaakt, neem contact op.)

WEBSHOP

DE MAKERS VAN ONZE PRODUCTEN

De productie van onze producten (naai-atelier ZigZag, houtwerkplaats Homeservice, glasverwerking LuckyLeaves, kaarsenmakerij) is in handen van mensen die elders niet gemakkelijk aan de slag kunnen; het zijn re-integratiewerkplaatsen. Dat maakt uw opdracht extra waardevol. De medewerkers van de werkplaatsen zijn betrokken en enthousiast. Daardoor kunnen we rekenen op een grote groep tevreden klanten.

Bilderdijkstraat 184  │ 1053 LD Amsterdam │ 020 - 530 98 14│colors@deregenboog.org

LOCATIE

 

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.