COLORS Cadeauwinkel

 COLORS CADEAUWINKEL verkoopt handgemaakte cadeau-artikelen uit eigen werkplaatsen. Bekijk onze kaarsen, sierradendoosje, diverse soorten plantenpotten en textiel. Veel van onze producten maken we ook op bestelling, helemaal afgestemd op jouw wensen.

colors cadeauwinkel, kaarsenmakerij,

Unieke cadeau's

Als je COLORS binnenkomt sta je meteen in een gezellig en kleurrijk cadeauwinkeltje. Daar verkopen we alleen unica; je vindt nergens ter wereld een tweede van onze producten. Bovendien is alles handgemaakt in een van onze eigen werkplaatsen in Amsterdam.

Maatwerk op verzoek

In de winkel verkopen we de boekbindersproducten en textiel die we daar naar eigen ontwerp maken. Omdat we over eigen werkplaatsen beschikken kunnen we de meeste producten naar jouw wensen maken. Zoals de sierradendoosjes van oude boekomslagen, of bloembakken uit sloophout, ovenwanten van uw oude spijkerbroek, tablet- en telefoonhoesjes uit vilt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een bijzondere werkplek

Onze werkplaatsen zijn beschutte werkplekken voor mensen voor wie een normale baan nog een stap te ver is, maar die wel gráág werken. Door bij Colors een cadeau te kopen, heb je een geschenk voor jouw naaste, maar geef je ook een zetje in de rug van onze medewerkers; die dat goed kunnen gebruiken.

colors winkel

DE MAKERS VAN ONZE PRODUCTEN

De productie van onze producten (naai-atelier ZigZag, houtwerkplaats Homeservice, glasverwerking LuckyLeaves) is in handen van mensen die elders niet gemakkelijk aan de slag kunnen; het zijn re-integratiewerkplaatsen. Dat maakt uw opdracht extra waardevol. De medewerkers van de werkplaatsen zijn betrokken en enthousiast. Daardoor kunnen we rekenen op een grote groep tevreden klanten.

Bilderdijkstraat 184  │ 1053 LD Amsterdam │ 020 - 020 53 17 600 │colors@deregenboog.org

LOCATIE

 

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten