COLORS Cadeauwinkel

Colors verkoopt handgemaakte cadeau-artikelen uit werkplaatsen van De Regenboog Groep. Bekijk de handgemaakte doosjes, kussens en tassen en houtwerk.  Bovendien is de Colorswinkel het uitgiftepunt voor goede gebruikte kleding voor bezoekers van het inloophuis en van schoonwasgoed van de Colorswasserette.

Cadeau’s en maatwerk op verzoek

In de winkel verkopen we boekbindersproducten en textiel die we naar eigen ontwerp maken. Omdat we over eigen werkplaatsen beschikken kunnen we de meeste producten naar jouw wensen maken. Zoals de doosjes van oude boekomslagen (van de Boekbinderij), of bloembakken uit sloophout (van Homeservice), ovenwanten van uw oude spijkerbroek, tablet- en telefoonhoesjes uit vilt (van ZigZag). Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

colors cadeauwinkel, kaarsenmakerij,

Kledinguitgifte

Naast de unieke producten uit de werkplaatsen verkopen we ook tweedehands kleding aan de bezoekers van onze inloophuizen en deelnemers van De Regenboog Groep. Ook mensen met een stadspas kunnen bij ons terecht voor een nieuwe tweedehands outfit.

De makers

Onze werkplaatsen zijn beschutte werkplekken voor mensen voor wie een normale baan nog een stap te ver is, maar die wel gráág werken. Door bij Colors een cadeau te kopen, heb je een geschenk voor jouw naaste, maar geef je ook een zetje in de rug van onze medewerkers; die dat goed kunnen gebruiken.

Colors

Bilderdijkstraat 184  │ 1053 LD Amsterdam │ 06-82594267 │colors@deregenboog.org

Openingstijden: dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 15:00

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten