Meeleven, De Regenboog groep, De nacht, koud, Aatjan renders

Lees Meeleven #4 - 2017 online!

We nodigen Amsterdamse fotografen uit om te variëren op het thema van de betreffende editie. Deze  keer was het aan fotograaf Aatjan Renders om 'de cover als canvas' in te vullen en zijn interpretatie van het thema 'De Nacht' vorm te geven.

Aatjan fotografeerde Jovanka in het holst van de nacht onder een brug in Amsterdam. Op de foto bij haar verhaal laat Jovanka haar tattoos zien. Ze hebben een diepe betekenis voor haar. In de palm van Jovanka’s linkerhand is een oog getatoeëerd. “Het is het oog dat waakt over mijn leven.” In de sterren op haar armen staan de namen van haar kinderen. Haar verhaal lees je hier.

Bekijk Aatjan Renders’ indrukwekkende portfolio op www.aatjanrenders.nl

Meeleven is het kwartaalblad van De Regenboog Groep, dat al veertig jaar lang bij belangstellenden en donateurs gratis op de deurmat valt. Wil je de Meeleven als gedrukt exemplaar gratis thuis ontvangen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@deregenboog.org met je naam en adres en ons kwartaalblad valt de volgende editie op je mat. 

 

 

Attachments

What can you do?

Become a donor! Your money will be well spent on care for homeless people, aid for (former) addicts and people living in poverty or social isolation. 

 

Voluntary work in Amsterdam

 

Become a donor