Oproep: sterke vrouwen (35+) gezocht!

Wie wil zich inzetten die voor een andere vrouw die slachtoffer is geweest van mensenhandel? Wij zoeken namelijk nog een paar heldinnen! Ken of ben jij een sterke vrouw met minimaal een paar uur per twee weken over? Dan horen we graag van je in de comments of stuur een mailtje naar vrijwilligerswerk@deregenboog.org

Lee (39) woont met haar zoontje in de opvang. Lee is een lieve vrouw, ze is wat verlegen maar straalt veel vrolijkheid uit als ze zingt of kookt. Lee is jarenlang slachtoffer geweest van mensenhandel. Nu ze bevrijdt is moet ze haar leven weer een draai gaan geven. Haar vertrouwen is erg beschadigd. Ze vindt het moeilijk om alleen met haar zoontje naar buiten te gaan. Heb jij elke twee weken tijd om een leuk uitstapje met haar te maken? Lee is hard op zoek naar een leuk, vrouwelijk maatje van 35+.

Katarina (26) komt uit Rusland. Ze heeft jarenlang gedwongen als prostituee gewerkt. Nu is ze vrij en wil ze zich richten op leuke dingen. Katarina wil Amsterdam leren kennen, naar het museum en ze wil Nederlands leren. Heb jij een paar keer per maand tijd om een leuk uitje met Katarina te maken? Kun jij wat luchtigheid en positiviteit in haar leven brengen?

Bij interesse stuur een mailje naar vrijwilligerswerk@deregenboog.org of lees hier meer over vrijwilligerswerk bij De Regenboog Groep!

What can you do?

Become a donor! Your money will be well spent on care for homeless people, aid for (former) addicts and people living in poverty or social isolation. 

 

Voluntary work in Amsterdam

 

Become a donor