Villa Buitenlust: de nieuwe sociale firma van De Regenboog Groep

Deze zomer opent Villa Buitenlust, de nieuwe sociale firma van De Regenboog Groep, haar deuren! 

Villa Buitenlust is een huiselijke stadsoase waar professionals terecht kunnen voor o.a. meetings, trainingen en inspiratiesessies en waar deelnemers van De Regenboog Groep werkervaring kunnen opdoen. Bij Villa Buitenlust huur je een bijzondere locatie en je draagt direct bij aan een sociale stad!

Het afgelopen jaar heeft Villa Buitenlust een flinke opknapbeurt gekregen. Nu is het tijd voor de volgende stap: het opknappen en inrichten van de badkamers en 22 slaapplekken in Villa Buitenlust. Hiervoor hebben we 40.000 euro nodig, daarom zijn we een crowdfunding gestart. Om geld te werven, maar ook om alvast te investeren voor partnerships in de toekomst! 

Help ons deze sociale onderneming een vliegende start te geven! Dat kan via voorinkoop (d.w.z. je 'koopt' nu alvast een ruimte in Villa Buitenlust en op een later tijdstip kies je de datum en maak je de boeking), of je geeft een klein bedrag en komt naar de opening of je geeft als investeerder een lening tegen 4% rente. Dit kan via de campagnesite.

Als dank ben je welkom op onze openingsborrel of bij het huiskamerconcert dat we gaan organiseren! 

Kijk verder via deze link: crowdaboutnow.nl/campagnes/villabuitenlust  

Nieuwsgierig geworden naar Villa Buitenlust? Bekijk hier de machtig mooie flyer en op www.villabuitenlust.com. Vragen staat ook vrij, dat kan op info@villabuitenlust.com

 

What can you do?

Become a donor! Your money will be well spent on care for homeless people, aid for (former) addicts and people living in poverty or social isolation. 

 

Voluntary work in Amsterdam

 

Become a donor