Word donateur

Ieder mens is de moeite waard. Help ons dit te bereiken door te doneren. Hieronder vind je verschillende mogelijkheden. Wij zorgen dan dat kwetsbaren zich weer meer mens voelen. 

Waarom doneren?

Eenzaam, verslaafd, arm, chronisch psychiatrische klachten: onze doelgroep kent een combinatie van deze factoren die het leven extra ingewikkeld maakt.

Wat doen we met uw donatie?

De opvang van ruim 5000 dak -en thuislozen per jaar is onze grootste uitgave. Daarnaast kopen we brillen, maaltijden en betalen we tandartsrekeningen voor mensen die dat zelf niet kunnen. Duizenden sokken, onderbroeken, jassen, dassen en handschoenen gaan er richting de inloophuizen. We regelen uitjes voor mensen die al jaren geen geld hebben om iets leuks te doen. Onze 1000 vrijwilligers gaan wekelijks langs bij mensen die het zelfstandig niet redden.

Waarom doen wij dit werk?

Al die kleine en minder kleine dingen die ervoor zorgen dat een mens niet alleen bestaat, maar ook het gevoel heeft te leven; van waarde te zijn. Wij blijven in hen investeren, samen met u. Help ons door te doneren. Want: "Ieder mens is de moeite waard".

Opzeggen kan door te bellen met 020 531 76 00 of via geef@deregenboog.org. De Regenboog Groep heeft voor donateurs een eigen klachtenprocedure. Meer informatie: klik hier.  

Vrienden van De Regenboog Groep

De Vrienden streven hetzelfde doel na als De Regenboog Groep.

Vrienden van De Regenboog Groep is een stichting die De Regenboog Groep financieel ondersteunt. Grote giften, giften uit nalatenschappen en legaten brengen wij tijdelijk onder bij deze stichting. De stichting ondersteunt uitsluitend De Regenboog Groep. Uw gift komt zo altijd op het beste moment beschikbaar voor het werk van De Regenboog Groep.

NL82 INGB 0006 4597 14 t.n.v. Vrienden van De Regenboog Groep in Amsterdam 

Meer informatie

Statuten en jaarrekeningen van De Vrienden van De Regenboog Groep vind je hier.

What can you do?

Become a donor! Your money will be well spent on care for homeless people, aid for (former) addicts and people living in poverty or social isolation. 

 

Voluntary work in Amsterdam

 

Become a donor