Kaarsenmakerij COLORS

De Kaarsenmakerij produceert ambachtelijke kaarsen voor particulieren en bedrijven. We maken kaarsen, helemaal afgestemd op uw wensen.

Als je COLORS binnenkomt sta je meteen in een gezellig en kleurrijk winkeltje met overal kaarsen. Achter het winkeltje ligt de kaarsenmakerij. In de winkel verkopen we de kaarsen die we naar eigen ontwerp maken. Daarnaast maken we kaarsen op verzoek. De medewerkers denken graag mee bij het ontwerpen en verpakken van uw eigen kaarsen. Daarbij kunnen we partijen tot enkele honderden stuks aan.   

De Kaarsenmakerij is ook een beschutte werkplek voor mensen voor wie een normale baan nog een stap te ver is, maar die wel graag werken. Zij passen prima bij ons persoonlijke en informele karakter.

Bilderdijkstraat 184  │ 1053 LD Amsterdam │ 020 - 530 98 14 14│oudwest@deregenboog.org

dompelkaarsen

ONZE PRODUCTEN

Wat we maken:

  • Kaarsen met uw logo
  • Gelegenheidskaarsen
  • Kerkelijke kaarsen
  • Kaarsen in verschillende kleuren en vormen

Je koopt onze kaarsen in de winkel of online via de webshop:

webshop

MEDEWERKERS VAN DE KAARSENMAKERIJ

Elke kaars wordt met de hand gemaakt en is dus uniek. De werkplaats is tevens een re-integratieplaats voor mensen die elders niet gemakkelijk aan de slag kunnen. Dat maakt uw opdracht extra waardevol. De medewerkers van de kaarsenmakerij zijn betrokken en enthousiast. Daardoor kunnen we rekenen op een grote groep tevreden klanten.

Bilderdijkstraat 184  │ 1053 LD Amsterdam │ 020 - 530 98 14│oudwest@deregenboog.org

locatie

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.