"All I want..." De Kerstwensen van onze inloophuizen

Iedere adventszondag zullen wij voor een van onze inloophuizen een kerstcadeau vragen onder de noemer All I want for Christmas. Dus houd onze Facebookpagina in de gaten en wie weet kan jij iets betekenen voor onze inloophuizen! Zo zorgen we allemaal een beetje voor elkaar. 🎄🎄🎄

Op de eerste adventszondag is ons inloophuis Makom aan de beurt. En wat is dan 'All they want for Christmas..?'

"...Een beamer en een laptop voor onze Inloop-bioscoop!"

"Iedere vrijdagavond verandert ons inloophuis Makom namelijk in een heuse bioscoop. Onze dak- en thuisloze bezoekers kopen op woensdag een kaartje en kunnen dan op vrijdag 17:00 naar binnen. Om half zes gaan bel en licht uit en start de (democratisch gekozen) film van Netflix. 

Onze laptop en beamer zijn echter krakend en oud. Dus..."

Ken je iemand in de beamer- of laptophandel? Heb jij een (goede) laptop of beamer die je zelf niet gebruikt? Of wil je zelf bijdragen aan dit kerstcadeau? Laat het ons weten via een (prive) bericht.

 

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.