"All I want..." De Kerstwensen van onze inloophuizen

Iedere adventszondag zullen wij voor een van onze inloophuizen een kerstcadeau vragen onder de noemer All I want for Christmas. Heb je iets over dat onze inloophuizen zoeken? Stuur dan een bericht naar onze Facebookpagina en wie weet kan jij iets betekenen voor onze inloophuizen! Zo zorgen we allemaal een beetje voor elkaar. 🎄🎄🎄

4) Op de laatste adventszondag voor kerst vraagt ons inloophuis De Kloof... "Een hele fijne muziekinstallatie!" (23 december- 30 december)

"We hebben ooit een oude versterker en twee half werkende boxen van een bezoeker gekregen die dit op straat had gevonden. We zijn nu een paar jaar verder en de half werkende boxen, werken nu nog minder. Je begrijpt het al, we willen weer een swingende inloop worden waar onze bezoekers af en toe een hun lievelingsmuziek kunnen aanvragen!"

 

3) Op de derde adventszondag vroeg ons inloophuis Princehof... "Een professionele keukenuitzet!" (16 december - 22 december) 

In 2017 deelden wij in onze inloophuizen 101.842 maaltijden uit! Iedere dag wordt er gekookt. Inloop de Princehof is door slijtage toe aan een nieuwe keukenuitzet. Of zo goed als nieuw. Als het maar in iedere geval nog een tijd mee kan. 😊

 

2) Op de tweede adventszondag vroeg ons inloophuis Blaka Watra... "Een super professionele koffiezetter! ***Gekregen!!!***

Iedere dag ontvangen wij ongeveer 150 bezoekers die graag een kopje koffie drinken. Per dag gaan er gemiddeld 300 kopjes doorheen. Dat trekt een zware wissel op de koffiezetmachine. Die is enorm toe aan vervanging."  

 

1) Op de eerste adventszondag was ons inloophuis Makom aan de beurt. En wat is dan 'All they want for Christmas..? "...Een beamer en een laptop voor onze Inloop-bioscoop!" ***Gekregen!!!***

"Iedere vrijdagavond verandert ons inloophuis Makom namelijk in een heuse bioscoop. Onze dak- en thuisloze bezoekers kopen op woensdag een kaartje en kunnen dan op vrijdag 17:00 naar binnen. Om half zes gaan bel en licht uit en start de (democratisch gekozen) film van Netflix. 

Onze laptop en beamer zijn echter krakend en oud. Dus..."We hebben een laptop en beamer gekregen, volgend jaar laten we de gedoneerde zaken zien, bedankt voor al jullie steun!
 

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.