Binnenstadbewoner met kleine beurs? Kom naar de herfstmarkt!

Komt u steeds moeilijker uit met uw inkomen? Als gevolg van stijgende woonlasten, zorgpremies, eigen bijdrages etc. wordt het voor een groeiende groep bewoners in de binnenstad steeds moeilijker uit te komen met het inkomen. Er is daarom een  herfstmarkt georganiseerd met instellingen uit de buurt. Zij geven u meer  informatie over wonen en energiebesparing, zorgvoorzieningen, financiële tegemoetkomingen en hulp bij het invullen van formulieren. 

Ook zijn er diverse workshops te bezoeken zoals Slim Koken om zelf te ervaren hoe je voor weinig geld toch lekker en gezond kunt koken maar ook Mindfulness om negatieve gedachten weer in balans te brengen. Voor kinderen zijn er workshop maskers en theater maken. 

Bij het Repair Café is er de mogelijkheid om gratis huishoudelijke apparaten te laten repareren en staat de Berendokter klaar om knuffels die uit elkaar vallen beter te maken. Het ZID theater voert bezoekers in gesprekken mee over thema’s die in ieders leven een rol spelen zoals liefde, familie, vriendschap, wereld en geluk.  Ook zijn er diverse prijsjes te winnen met het raden van de waarde van een boodschappenmand en rad van avontuur. De middag wordt opgeluisterd met optredens van het Zeedijkkoor en het Salonorkest.

Dus komt allen naar de herfstmarkt of zegt het voort: 

Zondag 26 november van 13.30 – 17.00 uur in de Boomsspijker

De uitnodoging kan je hier onder downloaden:

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten