Binnenstadbewoner met kleine beurs? Kom naar de herfstmarkt!

Komt u steeds moeilijker uit met uw inkomen? Als gevolg van stijgende woonlasten, zorgpremies, eigen bijdrages etc. wordt het voor een groeiende groep bewoners in de binnenstad steeds moeilijker uit te komen met het inkomen. Er is daarom een  herfstmarkt georganiseerd met instellingen uit de buurt. Zij geven u meer  informatie over wonen en energiebesparing, zorgvoorzieningen, financiële tegemoetkomingen en hulp bij het invullen van formulieren. 

Ook zijn er diverse workshops te bezoeken zoals Slim Koken om zelf te ervaren hoe je voor weinig geld toch lekker en gezond kunt koken maar ook Mindfulness om negatieve gedachten weer in balans te brengen. Voor kinderen zijn er workshop maskers en theater maken. 

Bij het Repair Café is er de mogelijkheid om gratis huishoudelijke apparaten te laten repareren en staat de Berendokter klaar om knuffels die uit elkaar vallen beter te maken. Het ZID theater voert bezoekers in gesprekken mee over thema’s die in ieders leven een rol spelen zoals liefde, familie, vriendschap, wereld en geluk.  Ook zijn er diverse prijsjes te winnen met het raden van de waarde van een boodschappenmand en rad van avontuur. De middag wordt opgeluisterd met optredens van het Zeedijkkoor en het Salonorkest.

Dus komt allen naar de herfstmarkt of zegt het voort: 

Zondag 26 november van 13.30 – 17.00 uur in de Boomsspijker

De uitnodoging kan je hier onder downloaden:

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.