correlation, harm reduction, drugs

Correlation: internationale kennisbank bij De Regenboog Groep

Correlation –European Harm Reduction Network, of kortweg Correlation, is onlosmakelijk verbonden met De Regenboog Groep. 

Onze internationale tak is gericht op sociale inclusie en gezondheid en is in 2004 door De Regenboog Groep opgezet. Organisaties en individuen kunnen lid worden van het netwerk, dat in de tussentijd meer dan 180 leden uit 32 landen heeft. Het netwerk heeft als doel om het leven van kwetsbare groepen – zoals druggebruikers, sekswerkers, migranten, jongeren in risicosituaties, mensen met HIV/AIS of Hepatitis C - kwalitatief te verbeteren. Zo organiseert het netwerk seminars en trainingen, ontwikkelt handleidingen voor het werken met kwetsbare groepen en informeert beleidsmakers over ontwikkelingen in de praktijk.

HCV in Integrated Harm Reduction Services from Correlation Network on Vimeo.

Dicht op het bestuurlijke vuur, de straat...

Het netwerk werkt samen met onderzoekers, beleidsmakers, politici, belangenorganisaties en iedereen die gezondheidszorg levert aan kwetsbare groepen. Het netwerk is betrokken bij diverse Europese projecten op het gebied van hepatitis C, nieuwe drugs, harm reduction en re-integratie. 

... Én op social media!

Volg deze club die door heel Europa haar kennis deelt. Want ja, we lopen in Nederland wel echt voorop en daar mogen we best een beetje trots op zijn op Facebook: https://www.facebook.com/Correlation.Network, Twitter: https://twitter.com/CorrelationNet en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/correlation-network.

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten