Dit zijn ze: de vier genomineerde Aardige Amsterdammers van 2017!

Dit zijn ze dan, de vier Aardige Amsterdammers die vanuit de organisatie aangedragen zijn door hun collega's en leidinggevenden! Wie wordt de Aardigste Amsterdammer van 2017?

Wordt het Elmi Minoek? Het serial-maatje van velen, die met haar getrainde therapiehonden en luisterend oor de harten opent van elk mens en dier? Lees het interview met Elmi hier!

Of wordt het Regine? De oh zo bescheiden en trouwe alleskunner bij ons inloophuis Makom die door haar stagiaires ook wel eens als strenge doch rechtvaardige bitch betiteld wordt? Lees haar verhaal hier!

Of toch Marco, de held van West, de veteraan die naast zijn fulltimebaan in het speciaal onderwijs en organisator van de jaarlijkse nieuwjaarsduik in de Sloterplas al dertien jaar buddy is van mensen met de meest complexe problematiek?

En dan hebben we nog Annelies, ondanks haar hartproblemen, (en dan ook nog eens van goud!)  en soms intense bezoekers van ons inloophuis Princehof op de Wallen blijft ze lief en positief en is ze al tien jaar een vaste waarde achter 'haar' barretje!

***Er wordt vanaf vandaag binnen de organisatie gestemd. De uitreiking is op 17 mei***

 

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten