artBRUUT

Expositie artBRUUT

artBRUUT exposeert vanaf donderdag 19 januari twee weken in De Nieuwe Poort.
Je bent van harte welkom op de feestelijke opening. 

Over artBRUUT

In het atelier van Makom, de kunstsuite, worden al jaren bijzondere kunstwerken gemaakt. Slechts weinig mensen krijgen deze te zien. Daar brengt artBRUUT verandering in. In een serie van 10 workshops is een groep getalenteerde 'Makom kunstenaars' gekoppeld aan 10 gevestigde Amsterdamse kunstenaars. Samen zijn zij verantwoordelijk voor werk dat geëxposeerd wordt op gerenommeerde kunstlocaties. Op deze manier wil artBRUUT het werk zichtbaarder maken, groei stimuleren en bijdragen aan het voortbestaan van de kunstsuite in inloophuis Makom.

Gegevens expositie De Nieuwe Poort

Locatie: De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2-8, Amsterdam
Datum:   Donderdag 19 januari
Tijd:    18:00 uur

Speciaal voor de openingsavond zijn er extra veel werken te zien en is er een speciaal programma. Na de opening is een groot deel van de werken nog twee weken te bezichtigen.

Uiteraard zijn de werken te koop en komt de opbrengst 100% ten goede aan de kunstsuite van Inloophuis Makom, onderdeel van de Regenboog Groep.

De opening valt samen met het 'Grote Mensen Ontmoetingsdiner' van De Nieuwe Poort. Iedere derde donderdag van de maand nodigen zij verschillende mensen zoals asielzoekers, vmbo-leerlingen uit Slotervaart, mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt, senioren, professionals en jou uit om met elkaar in gesprek te gaan. Dit keer ook middels de opening van artBRUUT.

Na afloop van de opening staat de lange eettafel gedekt voor een heerlijk diner en tot slot een kort muzikaal optreden. De avond duurt van 18.00u tot 21.00u. De bijdrage voor het diner is naar eigen invulling, bij aankomst af te rekenen. Wil je mee-eten laat het dan wel van te voren even weten. Meld je via de volgende link aan:

http://denieuwepoort.org/evenement/het-grote-mensen-ontmoetingsdiner-19-...

www.facebook.com/artbruut

Praktische informatie:

De Nieuwe Poort is een huis voor inspiratie, bedoeld voor iedereen. Het wil tegenwicht bieden aan de krachten van economie en politiek die zo vaak de boventoon voeren. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting en inspiratie tussen de torens van het grote geld.
Meer informatie vindt je hier:
http://www.denieuwepoort.org/nl//event/opening-expositie-artbruut

Bereikbaarheid
De Nieuwe Poort - Claude Debussylaan 2-8 - bevindt zich op een steenworp afstand van Station Amsterdam Zuid en is uitstekend bereikbaar met trein, bus en metro. Vanaf Amsterdam Centraal neemt u Metro 51 richting Westwijk of tram 5 richting Amstelveen Binnenhof. Vanaf Amsterdam Sloterdijk stopt Metro 50 richting Gein op Amsterdam Zuid. Komt u vanaf Bijlmer Arena, dan kunt u Metro 50 nemen richting Isolatorweg of de trein. Op het station aangekomen, neemt u de uitgang richting Mahlerplein.

Wanneer u met de auto komt, kunt u parkeren in de Mahler Q-Park garage. De ingang van deze parkeergarage is te vinden op de Aäron Coplandstraat 8. Wanneer u hier parkeert, neemt u "Uitgang Openbaar" om bij De Nieuwe Poort uit te komen. U betaalt bij het Q-Park €2,00 per 19 minuten. Een goedkoper alternatief is de P15 Parking Amsterdam Rai in de Beethovenstraat. Het uurtarief ligt hier op €1,40 tot 19.00 uur. Vanaf P15 is het ongeveer 5 minuten lopen naar De Nieuwe Poort.

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten