foto rubriek klik

Gezocht: Amsterdammer die goed kan ordenen en overzicht kan creëren bij financiële problemen!

Gezocht: Amsterdammer die goed kan ordenen en overzicht kan creëren bij financiële problemen!

Martijn (40) is twee jaar geleden gescheiden, en kwam kort erna in een depressie terecht. Hij maakte zijn post niet meer open en betaalde zijn rekeningen niet meer. Al snel belandde hij flink in de schulden. Inmiddels gaat het een stuk beter en wil hij ook zijn financiële situatie aanpakken. Martijn heeft iemand nodig die van knallen houdt: 1x  in de week een beetje hulp bij het openen en sorteren van zijn post en alle schulden zo snel mogelijk in kaart krijgen. Martijn wil uiteindelijk begeleid worden naar een (nogal ingewikkeld) schuldsaneringstraject en kan daar wel een proactieve vrijwilliger bij gebruiken.

Vonk is onderdeel van De Regenboog Groep. Martijn is een voorbeeld, maar in Amsterdam helpen wij elk jaar ruim 1000 mensen zoals hij. Naast Martijn hebben we nog een boel Ineke's, Lia's, Erikken, Fritsen, Willems en ga zo maar door!

Alle mensen die wij helpen zijn door een mix van problemen, zoals schulden, psychiatrie, dakloosheid of verslaving tussen wal en schip gevallen. Veel van hen leven in een sociaal isolement.

Wil jij helpen? Geef je op als vrijwilliger via vrijwilligerswerk@deregenboog.org

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten