Hulp gevraagd voor Amsterdam Underground

Amsterdam Underground is een project waar wij als De Regenboog Groep enorm trots op zijn. Ex- daklozen vertellen als gids hun persoonlijke verhaal tijdens een wandeling over de Amsterdamse Wallen. Ze vertellen hoe ze aan eten kwamen, waar ze sliepen en hoe ze overleefden. Hoe ze op straat terecht zijn gekomen en hoe het nu met ze gaat. 

Wij zijn met spoed op zoek naar een administratief medewerker die ons team, bestaande uit vrijwilligers en een betaalde medewerker, komt versterken. (8-12u per week)

Heb je twee a drie dagdelen verspreid over de week de tijd en ben je goed in administratief werk, dan is dit wellicht leuk en uitdagend vrijwilligerswerk voor jou. We zoeken iemand die affiniteit heeft met de doelgroep, nauwkeurig en zelfstandig werkt en flexibel en sociaal is.
Je taken bestaan uit het beantwoorden van email en telefoontjes van klanten, het maken van reserveringen en het inboeken van de gidsen. Bij voorkeur ben je aanwezig bij de maandelijkse gidsenvergadering en een keer per 6 weken bij de vrijwilligersvergadering. Het is dus wel belangrijk dat je Nederlands zowel monderling als schriftelijk goed is. 

What's in it for you?

De Regenboog Groep is aangesloten bij de Vrijwilligersacademie. Dit betekent dat de trainingen, cursussen en opleidingen die daar gegeven worden, GRATIS toegankelijk zijn voor onze vrijwilligers. Daarnaast bieden we goede begeleiding.
Je ontmoet nieuwe bijzondere mensen die je anders nooit zou ontmoeten en ondersteunt een organisatie met hart voor mensen in kwetsbare situaties of leefomstandigheden. 

Interesse?
Neem dan contact met Victor via vvdstorm@deregenboog.org en voeg een korte maar wel heldere motivatie met c.v. toe.

Amsterdam Underground is een dagbestedingsproject van de Regenboog Groep. Meer informatie vind je op www.amsterdamunderground.org.

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten