Meeleven De Regenboog Groep Dakloos hygiëne

Lees Meeleven #3 - 2017 nu online!

We nodigen Amsterdamse fotografen uit om te variëren op het thema van de betreffende editie. Deze keer was het aan fotograaf Marc Deurloo om 'de cover als canvas' in te vullen en zijn interpretatie van het thema 'Hygiëne' vorm te geven.

Fotograaf Marc Deurloo schakelde ook stylist Jeroen Kamphorst in. En ons, als redactie: "Het mooiste zou zijn als we iemand die er bíjna is op de cover kunnen zetten. Die kleden we dan mooi aan, als laatste zetje voordat hij of zij de wereld gaat veroveren."

Vind maar eens zo iemand, precies als je hem nodig hebt. Maar een wonderke geschiedde, want vlak voor de deadline kreeg 'onze' Glenn Panka, na een juridische strijd van vele jaren een verblijfsvergunning. Het interview met hem, nu on top of the world, maar met nog een hele weg te gaan, lees je op pagina 4.

Veel leesplezier!

 

Meeleven is het kwartaalblad van De Regenboog Groep, dat al veertig jaar lang bij belangstellenden en donateurs gratis op de deurmat valt. Wil je de Meeleven als gedrukt exemplaar gratis thuis ontvangen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@deregenboog.org met je naam en adres en ons kwartaalblad valt de volgende editie op je mat. 

 

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten