[Longread] To Russia with love- De Regenboog in Kazan!

De Regenboog Groep is, zoals je weet, een oer -en oer Amsterdamse organisatie. Maar toch niet helemaal! We hebben namelijk ook een internationale tak onder onze vleugels, Correlation genaamd. Een organisatie die ontzettend veel expertise in huis heeft op het gebied van harm reduction, verslavingszorg -en problematiek en deze uitwisselt met vele landen in Europa zodat wij hier in Amsterdam ook altijd de laatste kennis tot onze beschikking hebben om problemen van onze mooie stad te lijf te gaan.

Maar hoe werkt het over de grens dan? Bas de Groot, afkomstig uit een hele andere tak van sport binnen De Regenboog Groep (hij is namelijk Programmacoördinator Werkprojecten) mocht mee naar het verre Kazan in Tatarstan. Van al zijn indrukken schreef hij een lekker lezende longread, waar je veel van opsteekt én ook nog eens om kan lachen. Lekker lezen dus, in de PDF!

 

 

 

 

 

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.