Schoenen voor daklozen

Noodklok inloophuizen heeft veel effect. We kunnen voorlopig zelfs weer vooruit … !

Nederland heeft massaal gereageerd op onze oproep voor schoenen voor daklozen. Er kwam zelfs een hele beweging op gang. Van lieve Amsterdammers, Alkmaarders, Haarlemmers, en ga zo maar door, tot bekende schoenenwinkels en regionale én landelijke media. De gemeente Amsterdam deed ook mee, net als het politieteam Burgwallen. Wie eigenlijk niet? Zouden we bijna willen zeggen.

 

Daarvoor: BEDANKT!

 

Dankzij jullie hoeven daklozen niet meer met pijn rond te lopen door waardeloze schoenen die te klein of te smal zitten. We hebben zoveel goede mannenschoenen in de maten die we zochten gehad. Schoenen die echt warm zitten in de winter, waardoor daklozen ook niet meer vele paren sokken over elkaar hoeven te dragen.

 

En wat een bijzondere verhalen kom je dan tegen. Van mensen die zelf ooit dakloos zijn geweest. Of van dames die de schoenen van hun overleden echtgenoot doneren. Soms een nog heel dierbaar bezit. Dat maakt het allemaal net even extra bijzonder. Tevens zijn mensen speciaal voor ons gaan winkelen. In kringloopwinkels en ook in schoenenwinkels waar ze gewoon nieuwe schoenen verkopen; we kwamen er Regenboog-shoppers tegen! Soms wel met 15 paar schoenen de winkel uit wandelend.

 

Richting iedereen die al een inzamelingsactie voor ons is begonnen en de schoenen nog bij ons wilt afleveren; graag, wees welkom! (na de feestdagen)

Nieuwe acties opstarten hoeft niet meer. Dankzij alle hulp kunnen we nu zelfs wat langer vooruit … 

 

Schoenen voor daklozen van Allshoes

 

--------------------------------------------------

 

Scapino, bedankt voor het doneren van 200 paar nieuwe schoenen. En Allshoes Benelux voor het doneren van 100 paar nieuwe veiligheidsschoenen en wintersokken. Ware kerstcadeautjes!

 

---------------------------------------------------

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten