dankbaar bestaan

Wij zijn dankbaar. Jij ook?

Dé dag van de dankbaarheid is 21 september, maar dat is uiteraard geen excuus om de rest van het jaar als een ondankbare hond door het leven te gaan. Op zoek gaan naar dingen waar je erkentelijk voor bent (of kunt zijn) om je gelukkiger te voelen is natuurlijk een mooi voornemen. Nog leuker is het wanneer je deze positiviteit ook nog deelt en dank betuigt richting anderen. Om maar direct daad bij woord te voegen.

Dankjewel dat je bent wakker geworden vanmorgen

dankbaar Wanneer je elke keer dat je ontwaakt als een verse start ziet, krijg je heel veel kansen om opnieuw te beginnen in je leven. Vandaag is dus weer een nieuwe dag, waarop alles kan en alles mag.

En zelfs als je nog maar net wakker bent, zijn er al genoeg dingen om dankbaar voor te zijn. Jij neemt het misschien voor lief, maar een warm bedje en een dak boven je hoofd is niet voor iedereen gebruikelijk.

Bedankt dat je bestaat!

dankbaar bestaanHet is voor jou de normaalste zaak van de wereld, maar besef je weleens dat niemand dingen ziet zoals jij ze ziet? Schaam je daar nooit voor en wees vooral jezelf, want niemand kan dat zijn behalve jij. Je bent met andere woorden heel uniek… net als iedereen.

Bijzondere mensen zijn niet vreemd bij De Regenboog Groep. Je kunt hier verhalen over lezen of het zelf ondervinden door maatje te worden van een stadsgenoot die dit nodig heeft.

Dank voor je interesse in De Regenboog Groep

dankbaar interesseWat fijn dat je onze website bezoekt en dus belangstelling hebt voor onze projecten en de doelgroep kwetsbare Amsterdammers. Hopelijk weet je ons ook te vinden als je onze begeleiding nodig hebt.

De Regenboog Groep zou natuurlijk niet kunnen bestaan zonder al onze fantastische vrijwilligers, donateurs, medewerkers en deelnemers. Veel dank voor alle inzet en steun van iedereen die betrokken is.     

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten