Iets vragen of opmerken?: 
Goedemorgen, ik ben Gabriel, ik kom uit Milaan Italië, ik ben 53 jaar oud en ik woon sinds 1988 in Nederland, in Amsterdam op de Kinkerstraat. Ik keek naar jullie website en ik las dat De Regenboog iets kan betekenen over hulp bij re-integratie. 2 jaar geleden ben ik overspannen geraakt, ik ben door Arkin geholpen ook ivm ptss. Na 5 maanden ziektewet, ik werd onder druk gezet door mijn ex werkgever, om het werk te hervatten, maar nu zit ik sinds augstus 2018 in de WW. Ik las op jullie website: "De Regenboog Groep re-integreert Amsterdammers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt" , wat wordt bedoelt met afstand in tijd? Ik zit sinds augustus 2018 in de WW, mijn situatie is dat ik kan geen "normale" sollicitatiegesprek meer voeren of deel nemen aan ingewikkelde meetings, ik had een baan met veel verantwoordelijkheden (HBO denk-en-werkniveau) maar ik kan dat wereld niet meer aan, ik word helemaal nerveus ervan, ik krijg paniekaanval. Kunnen jullie iets voor mij betekenen? Ik voel dat ik mezelf terugtrek van alles, maar ik wil functioneren en niet verder weg zakken. Hartelijk dank voor u aandacht.
Browser info: 
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/72.0.3626.121 Safari/537.36

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.