Onze droom

De Regenboog Groep droomt van een stad waarin plek is voor iedereen. Waarin mensen met rijkdom en mensen in (sociale) armoede door elkaar en met elkaar samenleven en -werken. Waarin we betrokken zijn bij elkaars leven en elkaar versterken. Waar mensen die dat kunnen, zich vrijwillig inzetten om de samenleving te helpen dragen. Waarin de stad ieders thuis is. Waarin niemand zich verloren hoeft te voelen.

Ik word vrijwilliger

Al meer dan 40 jaar geleden ontfermde dominee Wouters zich over verslaafde dakloze jongeren in het Vondelpark. Nu zijn we uitgegroeid tot dé Amsterdamse vrijwilligers organisatie voor hulp aan de aller kwetsbaarsten.

Samenwerkingen

Wij werken graag samen met andere organisaties in Amsterdam om samen onze stad een betere plek te maken.

vrijwilligers academie
stichting de omslag
Protestantse Diaconie
https://www.amsterdam.nl/
de Prael
Arkin
Cliëntenbelang Amsterdam
Doras

Keurmerken

De Regenboog Groep is sinds 1 januari 1999 in bezit van het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) voor goede doelen. De Regenboog Groep is een ANBI (Algemeen nut beogende instelling), dat biedt belastingvoordelen bij schenkingen. De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) verleent de Regenboog het keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld. 

ANBI
CBF erkend goed doel
NOV

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.