Re-integratie is structuur in je dag

Meedoen is goed voor de mens

Re-integratie

De Regenboog Groep re-integreert Amsterdammers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen werkt meerdere dagdelen in de week. Ze krijgen werkbegeleiding en een vergoeding. Het werk varieert van eenvoudige arbeidsmatige dagbesteding tot leren en werken bij een sociale firma met uitzicht op regulier werk.

 

Soerti’s Ervaring

“Ik heb tien jaar als hulpverlener gewerkt in de maatschappelijke dienstverlening. Tot die ene dag... Ik kreeg een paniekaanval en heb me daarna ziek gemeld. Ik herstelde niet en werd ontslagen. Thuiszitten bleek niets voor mij. Gelukkig kon ik aan de slag bij de Repro van De Regenboog Groep. Het is voor mij heel belangrijk om onder de mensen te zijn, anders ga ik piekeren.” - Soerti Kanhaisingh

Projecten

Hieronder de projecten van De Regenboog Groep binnen dit thema. Door middel van deze projecten en activiteiten willen we bezoekers, cliënten en deelnemers actief laten deelnemen in de maatschappij.

De laatste nieuwtjes

Lees hier meer over de nieuwste ontwikkelingen, activiteiten en interessante weetjes binnen dit thema.

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.