Re-integratie

Van kaarsen maken tot timmeren in het klussenteam, tussen de re-integratieprojecten van De Regenboog Groep is voor iedereen wel iets te vinden.

Het is duidelijk en functioneel werk, waar mensen zich persoonlijk mee kunnen verbinden. Iemand werkt meerdere dagdelen in de week, met een contract en een vergoeding. De projecten zijn verspreid over de hele stad en De Regenboog werkt ervoor samen met partnerorganisaties.

Vier (ex) daklozen van de veegploeg poseren voor de camera

Aan de slag

Is werken bij de dagbesteding van De Regenboog iets voor jou? Meld je dan aan op hulpvanderegenboog.org of via het aanmeldformulier. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

vul aanmeldformulier in

Innovatie

De Regenboog Groep zet sociale firma's op om arbeidplekken te creëren voor kwetsbare inwoners van Amsterdam met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Een sociale firma van De Regenboog draagt bij aan innovatie van een bestaand werkproces of zet een compleet nieuw product in de wereld. Een werkplek brengt iemand toekomst te bieden helpen we ze deel te nemen aan de maatschappij. 

Over sociale firma's

Een sociale firma is een bedrijf dat naast gewoon geld verdienen ook iets wil bijdragen aan de maatschappij. Door bijvoorbeeld mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werk te bieden. Zij krijgen begeleiding  en daarnaast ook scholing en/of training aangeboden. Ze kunnen zo doorgroeien tot aan betaald werk binnen dezelfde sociale onderneming. 

40 jaar expertise

We zijn altijd op zoek naar samenwerkingspartners uit het bedrijfsleven van Amsterdam. Onze klanten willen graag aan de slag, maar ze hebben die begeleiding wel nodig. Dat is het voordeel van een partnerschap met ons. De Regenboog heeft al 40 jaar expertise in het werken met kwetsbare inwoners van Amsterdam. In de afgelopen jaren hebben we al een paar succesvolle sociale firma's neergezet. Kijk zelf maar! 

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.