STAGE MAATSCHAPPELIJK WERK

OF SOCIAL WORK

ONZE STAGES VOOR KOMEND SCHOOLJAAR ZIJN INGEVULD.
 

Volg jij de opleiding maatschappelijk werk oftewel social work, dan zijn wij op zoek naar jou. De afdeling Algemeen Maatschappelijk werk en afdeling AMOC van De Regenboog Groep is op zoek naar meerdere stagiaires voor het schooljaar 2022/2023.

DIT GA JE DOEN

Tijdens je stageperiode ondersteun je het team (Maatschappelijk werk en/of AMOC), in allerlei verschillende soorten werkzaamheden. Aan het begin leren we je natuurlijk de fijne kneepjes van het vak. Na een aantal maanden verwachten we dat je zelfstandig met een kleine caseload met cliënten kan werken.

Voor algemeen maatschappelijk werk hebben we ruimte voor een stagiaire voor 32 uur per week (10 maanden) die zich gaat bezighouden met (kleine) praktische zaken rondom bezoekers/cliënten uit het dak-en thuislozen circuit in Amsterdam Centrum. Denk aan hulpvragen zoals aanvragen van digid, hulp bij financiën, post bekijken, zoeken naar huisvesting, aanvraag van bijstandsuitkering, een briefadres of zorgverzekering. 

Je krijgt een stagevergoeding van €350 bruto bij een 36-urige stageweek. We bieden al onze medewerkers en stagiaires een verbale agressieregulatietraining aan. En je hebt de mogelijkheid tot deelname aan intervisie met andere stagiairs. 

Bovenal doe je een schat aan praktijkervaring op in een organisatie die streetwise genoeg is om te snappen waar het op straat om gaat en professioneel genoeg om echt te helpen.

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten