Talentcoach

Arm zijn behelst veel meer dan de rekeningen niet kunnen betalen. Armoede leidt veelal tot een kleine leefwereld, het gevoel kansen te missen en een gebrek aan regie over het eigen leven.

Een op de vijf Amsterdammers leeft op of onder de armoedegrens. Ondanks de welvarendheid van ons land is er sprake van een groep van rond de anderhalf miljoen armen. Een Regenboog talentcoach spreekt Amsterdammers aan op hun kracht en talenten. We vragen naar wat mensen wel kunnen, niet wat ze niet kunnen.

Wat doet een talentcoach?

Een coach denkt mee over wat iemand leuk vindt en hoe je dat vervolgens in de praktijk kunt brengen. De coaching is gericht op een positieve verandering in iemands leven en gedrag. Hoe hoog de lat wordt gelegd bepaalt de klant.  De een wil misschien heel graag de nieuwe kantinedame van de plaatselijke voetbalvereniging worden, of de ander wilde altijd al een eigen winkel beginnen. De talentcoach is een vraagbaak en steun en toeverlaat, een rolmodel en de spreekwoordelijke stok achter de deur.

Vrijwilliger worden?

Lijkt het je mooi of nuttig om iemand te coachen? kijk dan eens bij onze vacatures of meld je aan voor een verdiepend gesprek over het vrijwilligerswerk bij de Regenboog.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor dit project? 

Bekijk onze vacatures

 

aanmelden als klant

Aanmelden gaat via onze website hulpvanderegenboog.org via een aanmeldformulier.

Vul het aanmeldformulier in

 

Financiering

Talentcoaches worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van: Van Schulden naar Kansen, Stichting Instituut Gak.

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.