Talentcoach

Arm zijn behelst veel meer dan de rekeningen niet kunnen betalen. Armoede leidt veelal tot een kleine leefwereld, het gevoel kansen te missen en een gebrek aan regie over het eigen leven.

Een op de vijf Amsterdammers leeft op of onder de armoedegrens. Ondanks de welvarendheid van ons land is er sprake van een groep van rond de anderhalf miljoen armen. Een Regenboog talentcoach spreekt Amsterdammers aan op hun kracht en talenten. We vragen naar wat mensen wel kunnen, niet wat ze niet kunnen.

Wat doet een talentcoach?

Een coach denkt mee over wat iemand leuk vindt en hoe je dat vervolgens in de praktijk kunt brengen. De coaching is gericht op een positieve verandering in iemands leven en gedrag. Hoe hoog de lat wordt gelegd bepaalt de klant.  De een wil misschien heel graag de nieuwe kantinedame van de plaatselijke voetbalvereniging worden, of de ander wilde altijd al een eigen winkel beginnen. De talentcoach is een vraagbaak en steun en toeverlaat, een rolmodel en de spreekwoordelijke stok achter de deur.

Vrijwilliger worden?

Lijkt het je mooi of nuttig om iemand te coachen? kijk dan eens bij onze vacatures of meld je aan voor een verdiepend gesprek over het vrijwilligerswerk bij de Regenboog.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger voor dit project? 

vrijwilliger worden

 

Steun nodig

Zou een regelmatig gesprek met een vrijwilliger je helpen? Iemand die eens in de week of eens in de twee weken bij je langs komt? Meld je dan aan. Gebruik de knop hieronder. 

Ik zoek een coach

 

Financiering

Talentcoaches worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van: Van Schulden naar Kansen, Stichting Instituut Gak.

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten