Vacatures & stages

Hieronder vind je de actuele vacatures voor betaald werk bij De Regenboog Groep. Jaarijks lopen tevens tientallen studenten stage bij de Regenboog. Er zijn veel mogelijkheden, dus lees even verder. 

Administrateur De Regenboog Groep (18 uur/week)

dakloos, schrijven, administratie, foto Ilse OrselDe financiële afdeling van De Regenboog Groep is belast met de administratie van De Regenboog Groep en een aantal aanleunende kleine bedrijven.

De werkzaamheden bestaan uit reguliere financiële administratie waaronder werkzaamheden ten behoeve van het internationale project Correlation.  De Regenboog Groep zoekt hiervoor een administrateur voor gemiddeld 18 per week (50% dienstverband) uur per 1 april 2021.

Sollicitaties met CV dienen vóór 26 februari 2021 12:00 uur binnen te zijn bij De Regenboog Groep

Projectmedewerker Tijdelijk Wonen (32 uur/week)

tijdelijk wonen, amsterdam, Tijdelijk Wonen is ons aanbod voor mensen die ten gevolge van scheiding of verlies van baan op straat zijn komen te staan. Het tijdelijk woonadres biedt een overbrugging van maximaal 1 jaar met als doel, het vinden van een duurzame woonoplossing.

Naast Amsterdam zijn we ook actief in o.a. Haarlem en Amstelveen en andere gemeenten. Sinds 2015 hebben wij al ruim 200 mensen op één van onze creatieve wijzen tijdelijk onderdak kunnen bieden. Zie www.deregenboog.org/tijdelijk-wonen. Ons aanbod aan tijdelijk wonen is gegroeid en het team is meegegroeid van 2 naar 8 medewerkers. We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met plannen, structuur brengen en ondersteuning bieden. We zijn wij opzoek naar een projectmedewerker die onderdeel wordt van ons jonge, snelgroeiende team. Kwaliteit, professionaliteit en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel. We maken tijd voor elkaar, ondersteunen elkaar indien nodig en werken keihard met z’n allen aan hetzelfde doel; het creëren van tijdelijke woonplekken voor economische daklozen.

Sollicitaties met CV moeten uiterlijk op maandag 22 maart om 12:00 uur binnen zijn.

 

STAGE LOPEN BIJ DE REGENBOOG GROEP

De Regenboog Groep heeft voor MBO en HBO studenten.

stage, de regenboog, internship, studie, leren en werken.Als je je straks gaat aanmelden stuur dan in elk geval:

  • een motivatiebrief
  • een cv 
  • het totaal aantal te lopen stage-uren
  • de stageperiode en de mogelijke stagedag(en)

MBO-stage

Doe je een MBO opleiding op niveau 4 van een opleiding sociaal werk. Dan kun je terecht bij een van de inloophuizen of werktrajecten. Je vindt meer informatie over inloophuizen en werktrajecten op deze website. Aanmelden voor een MBO stage doe je bij  stage@deregenboog.org,

HBO-stage

Doe je een tweede of derde jaar van een sociale HBO opleidingen (zoals Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Sociaal Psychiatrische Hulpverlening (SPH), Toegepaste Psychologie (TP), Social Work) en zoek je een stage van 8 uur of minder dan kun je aan de slag als buddy bij onze afdeling informele zorg. We hebben er verschillende aandachtsgebieden zoals financiële problemen, psychiatrie, verslaving, en veel meer. Voor meer informatie mail je naar stage-iz@deregenboog.org

Doe je een HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en zit je in het derde jaar, dan kun je stage lopen bij het maatschappelijk werk van de Regenboog. Het is een pré als je meer talen heel goed beheerst. Meer weten over de mogelijkheden voor een MWD-stage? Mail aan maatschappelijkwerk@deregenboog.org .

Doe je een andere HBO opleiding en zit je in het derde jaar, dan zijn er ook mogelijkheden bij de informele zorg, bij werk & activering of bij een van onze vele andere projecten. Mail naar stage@deregenboog.org,

Maatwerk

Staat jouw opleiding hier niet bij, maar voel je je wel aangetrokken tot De Regenboog Groep. Neem dan contact op met onze stagecoördinator en we kijken of er een mogelijkheid is. Mail naar stage@deregenboog.org.

Stagecontact

Doe je een stage van 12 uur of meer per week, dan krijg je bij de Regenboog een stagecontract en de daarbij behorende stagevergoeding. Als je minder dat 12 uur per week stage loopt, dan hanteren we dezelfde regels als voor vrijwilligers.

Minimale duur en vaste dagen

Stages bij de Informele Zorg duren ten minste 10 maanden. Ook andere stageplaatsen kunnen een minimum duur hebben. Sommige stageplekken zijn gebonden aan één of meer vaste dagen per week. Doe navraag bij de stageplaats voor de details.

Instroom momenten

Vrijwel altijd is instroom mogelijk in aan het begin van het schooljaar en in februari. Op sommige werkplekken kun je ook op andere momenten instromen, bijvoorbeeld bij de inloophuizen (voor MBO stages).

Erkend leerbedrijf

De Regenboog heeft veel verschillende SBB-erkenningen en is dus een officieel leerbedrijf. Beroeps Begeleide Leerweg (BBL) waarbij je in dienst komt van de Regenboog, bieden we niet aan.

Solliciteren, persoonsgegevens en privacy

Wij gebruiken persoonsgegevens voor werving- en selectiedoeleinden en verwijderen deze na maximaal 28 dagen. Voor onze werving- en selectiedoeleinden kunnen wij gebruik maken van Social Media. De persoonsgegevens worden verwerkt naar richtlijnen van de AVG en onder toezicht van onze functionaris gegevensbescherming (fg@deregenboog.org). Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten