VOORBEELDEN VAN GIFTEN

Je maakt ons blij met spullen. Goederen die jij over hebt en die voor ons van waarde zijn. Of speciale zaken die wij hard nodig hebben, maar waarvoor het geld ontbreekt.

Film cadeau aan eenzame Amsterdammers

De FilmHallen en John Altman trakteren eenzame Amsterdammers regelmatig op een consumptie en een bioscoopbezoek. Het gaat om mensen voor wie een avondje uit geen vanzelfsprekendheid is. Ze hebben er het geld niet voor, hebben psychische problemen of zijn eenzaam.

Jaarlijks koffie-cadeau

Een bekend koffiemerk doneert jaarlijks koffie voor de bezoekers van de inloophuizen van de Regenboog. Jaarlijks krijgen zo de 5.500 bezoekers van de inloophuizen koffie cadeau.

Een opgeruimde tuin

Twaalf medewerkers van schoenen- en brillenmerk TOMS gaven een opgeruimde tuin aan een Amsterdamse met psychische problemen. Ze was er erg blij mee, het bood haar veel rust en een begin om het onderhoud weer zelf op te pakken. 

Lunches voor daklozen

IBIS Hotel en advocatenkantoor Clifford Chance, twee buren van onze inlooplocatie Blaka Watra, doneren al jaren hun overgebleven lunches. Een goed buur is beter dan een verre vriend.

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten