Ervaren Keuken -en Barvrijwilliger

De Buurtboerderij is een bruisend centrum van activiteit en gezelligheid. Samen met de vrijwilligers leveren kwetsbare Amsterdammers een wezenlijke bijdrage aan de dienstverlening van de Buurtboerderij. Dit alles met ondersteuning van Regenboog-medewerkers. Iedereen is welkom op de Buurtboerderij. Er zijn iedere dag broodjes, soepen, pannenkoeken, taarten, snacks en maaltijden te koop. Voor deze bijzondere plek zijn wij op zoek naar verantwoordelijke en zelfstandige vrijwilligers die sterk in hun schoenen staan en houden van een uitdaging. Vind je het leuk om samen jouw hands on mentaliteit te combineren met het leren kennen van een uitdagende doelgroep, dan is deze functie je op het lijf geschreven!

 

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

  • gastvrij
  • horeca ervaring is niet vereist, maar helpt wel mee
  • affiniteit met kwetsbare mensen
  • flexibel
  • ruimdenkend
  • enthousiasmerend
  • stimulerend
  • dragende kracht
  • verantwoordelijk
  • zelfstandig

 

Wat krijg je ervoor terug?

Je wordt professioneel opgeleid bij de Vrijwilligersacademie. Alle opleidingen en trainingen van de Vrijwilligersacademie zijn GRATIS toegankelijk voor al onze vrijwilligers. Daarnaast bieden wij goede begeleiding tijdens je werk.

 

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?

De mensen. Dit is niet altijd een aaibare doelgroep, maar voor mensen die hart hebben voor Amsterdam en haar Amsterdammers, die van aanpakken houden en graag resultaat zien, is dit een prachtige vorm van vrijwilligerswerk.

 

Werktijden

Zodra de lente doorbreekt, wordt de Buurtboerderij goed bezocht. We hebben mensen nodig voor elke dag van de week, maar vooral in het weekend. Werktijden kunnen worden afgestemd met de vrijwilligerscoördinator naar jouw eigen beschikbaarheid.

 

Iets voor jou?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je graag helpen maar weet je niet hoe?

Geen probleem! Wij kennen heel veel mensen die graag een maatje willen en we hebben veel activiteiten die jou hulp kunnen gebruiken. Bel ons op 020-5317600 of laat je gegevens achter, dan helpen wij je verder.

Stuur een mail

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.