De Kloof

Gezocht: Kok inloophuis De Kloof

Om te zorgen dat onze pannen in inloophuis De Kloof blijven pruttelen, zijn we op zoek naar 1 (of 2) kok(s) die wekelijks een lekkere warme lunch op tafel kan zetten voor onze dakloze bezoekers. Kun jij koken voor grote groepen en ben je op zoek naar een gezellige plek waar je iets kunt betekenen voor andere Amsterdammers? Kom dan lekker elke donderdagochtend koken bij De Kloof! 

Over De Kloof

De Kloof is de oudste Amsterdamse opvang voor dak- en thuislozen, midden in het centrum. Bezoekers uit alle delen van de stad kunnen in dit inloophuis douchen, kleding ruilen, koffie drinken en een hapje eten. Het is vooral een plek om tot rust te komen en zaken te regelen met bijvoorbeeld een maatschappelijk werker.

Wat ga je doen?

Op donderdag werk je tussen ca 9:00 en 13:00 uur in de ruime en goed uitgeruste keuken van ons inloophuis en ben je verantwoordelijk voor een smakelijke en gezonde warme lunch voor ongeveer 50 personen, dat om 13.00 uur uitgeserveerd wordt. Het menu bedenken op basis van aanwezige ingrediënten, extra boodschappen doen (in overleg met de aanwezige dagcoördinator) en tussendoor de keuken op orde houden, horen ook bij je verantwoordelijkheden.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring met het koken voor grote groepen. Je bent flexibel, creatief en je kunt hygiënisch werken. Daarnaast vind je het leuk iets voor een ander te betekenen en ben je open minded. 

Scholing

De Regenboog Groep is aangesloten bij de Vrijwilligersacademie Amsterdam. Jij hebt, als Regenboog vrijwilliger gratis toegang tot het interessante trainingsaanbod.

Wat krijg je ervoor terug?
  • Je bent onderdeel van een leuke organisatie en krijgt ondersteuning en de mogelijkheid trainingen te volgen.
  • Je ontmoet een hoop verschillende mensen en kunt iets betekenen voor Amsterdammers.
  • Je krijgt een onvergetelijke ervaring waarbij je in contact komt met mensen waar je normaal niet zo snel mee in aanraking zou komen.
  • Je maakt mensen ontzettend blij met iets wat voor jezelf misschien heel vanzelfsprekend is. 

Kortom, je krijgt een leuke, uitdagende en leerzame vrijwilligersbaan. 

Werktijden

Elke donderdag van ca 9:00-13:00 (werktijden gaan in overleg).
De Kloof is open van ma t/m zat van 9:00 tot 15:00 uur.

Aanmelden

Meld je hieronder aan! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Wil je graag helpen maar weet je niet hoe?

Geen probleem! Wij kennen heel veel mensen die graag een maatje willen en we hebben veel activiteiten die jou hulp kunnen gebruiken. Bel ons op 020-5317600 of laat je gegevens achter, dan helpen wij je verder.

Stuur een mail

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten