Gezocht: Tuinman M/V

In Amsterdam wonen veel mensen met psychische klachten die daardoor niet alles zelf kunnen doen. Een extra handje in de tuin kan voor hen een enorme hulp zijn. Homeservice is een klussendienst voor (en deels door) mensen met een psychische beperking. Als vrijwilliger zet je jezelf in bij klanten die het niet altijd even gemakkelijk hebben. De Homeservice krijgt veel vragen binnen van mensen met een tuinklus. Een paar uur snoeien, wieden en verplanten levert al snel een mooi resultaat op!

Taakomschrijving

Werkzaamheden bestaan uit het snoeien en onkruidvrij maken van tuinen. Knippen van hagen en het verplanten van struiken.

De Homeservice heeft de beschikking over een eigen bus dus soms ruimen we gehele tuinen op en voeren het afval af.

Benodigde kennis en vaardigheden

Je hebt een beetje verstand van groen en bent graag buiten.

Je kunt alleen of in een groepje werken.

Je bent niet bang om vieze handen te krijgen.

Wat krijg je ervoor terug

Als tuinier ben je veel buiten, ontmoet je een bonte groep klanten en help je iemand uit de brand. Ook geven we een onkostenvergoeding van 4,00 euro per dagdeel en je krijgt de mogelijkheid om een training te volgen.

Wij zijn een kleine, informele en levendige organisatie. Verder kom je elke dag thuis met een verhaal en dat is nooit hetzelfde!

Werktijden

Van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 15.00 uur. Bij voorkeur minimaal één dag in de week maar alles is bespreekbaar.

Hoe kom ik in aanmerking?

Bel ons en kom langs om kennis te maken. Of vul het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

MELD JE AAN VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wil je graag helpen maar weet je niet hoe?

Geen probleem! Wij kennen heel veel mensen die graag een maatje willen en we hebben veel activiteiten die jou hulp kunnen gebruiken. Bel ons op 020-5317600 of laat je gegevens achter, dan helpen wij je verder.

Stuur een mail

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten