Gezocht: Vrijwillige werkbegeleider Homeservice

Homeservice is het klussenbedrijf van De Regenbooggroep. Wij werken voor en met mensen met een psychische beperking en/of een verslavingsachtergrond.

Onze dienstverleners doen diverse klussen (schilderen, behangen, vloeren leggen, lampen ophangen, tuin bijhouden, etc.) bij mensen thuis in Amsterdam. Wij helpen deze mensen tegen een kleine (uur)vergoeding, want geld voor een professioneel klusbedrijf/ schilder of aannemer is er vaak niet.  

Wij zoeken een vrijwilliger die naast de planner, de ondersteuner en de werkbegeleider ons team komt versterken. Het werk bestaat uit het begeleiden van kleine groepjes dienstverleners tijdens een klus bij klanten thuis.

Wie ben jij?

  • iemand die positief is ingesteld
  • ervaring heeft met het begeleiden van medewerkers
  • het leuk vindt om met en voor verschillende mensen te werken.
  • je staat stevig in je schoenen
  • je kunt je goed voegen naar verschillende culturen en gewoontes.
  • Je hebt een rijbewijs en kunt rijden in een kleine bus.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische, sociale en uitdagende werkomgeving die eventueel als opstap of als leerstage richting de reguliere arbeidsmarkt kan dienen. Het volgen van vaktechnische en/of communicatieve trainingen behoort tot de mogelijkheden. Je werkt in een klein en enthousiast team waar we belang hechten aan respect voor elkaar en gelijkwaardigheid. Verder kom je elke dag thuis met een nieuw verhaal en sluit je de dag af met een goed gevoel!

Ben jij die handige, sociale, enthousiasteling die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan horen we graag van je!

Werktijden
Van maandag tot en met woensdag tussen 09.00 en 15.00 uur. Bij voorkeur minimaal twee dagen per week maar alles is bespreekbaar.

Hoe kom ik in aanmerking?
Vul het formulier hieronder in en verzend het. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Wil je graag helpen maar weet je niet hoe?

Geen probleem! Wij kennen heel veel mensen die graag een maatje willen en we hebben veel activiteiten die jou hulp kunnen gebruiken. Bel ons op 020-5317600 of laat je gegevens achter, dan helpen wij je verder.

Stuur een mail

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten