Hulpkok De Horizon

Hulpkok voor buurtrestaurant De Horizon

Hou jij van mensen, pruttelende pannen en kokerellen, vind jij het leuk om wekelijks in een team een heerlijke maaltijd op tafel te zetten voor mensen die anders niet makkelijk de deur uitkomen? Dan zoeken wij jou!

Taakomschrijving

Het buurtrestaurant is voor mensen die zich makkelijk eenzaam voelen of niet zo goed in hun vel zitten.  Zij krijgen voor €5,- een heerlijk driegangenmenu en komen onder de mensen. Ook buurtbewoners eten regelmatig een hapje mee.

Minimaal een keer in de maand kook je met een team vrijwilligers een driegangenmaaltijd. Je werkt van 14:30 tot uiterlijk 20.30 uur (momenteel i.v.m. de maatregelen tot 18:00 uur) en bent samen met je team verantwoordelijk voor een smakelijke, gezonde maaltijd en een prettige sfeer. Serveren, afwassen en opruimen horen ook bij je taken.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Je staat stevig in je schoenen en vindt het leuk iets voor een ander te betekenen. Je hebt plezier in werken met groepen en vindt het leuk om te koken en iets te betekenen voor je medemens.

Wat voor scholing krijg je aangeboden?

De Regenboog Groep is aangesloten bij de Vrijwilligersacademie. Als Regenboog vrijwilliger heb je gratis toegang tot het volledige trainingsaanbod.

Wat krijg je ervoor terug?

Je bent onderdeel van een leuke organisatie. Je ontmoet een hoop verschillende mensen en kunt iets betekenen voor Amsterdammers die het niet zo breed hebben. Kortom: een gezellige, uitdagende en leerzame vrijwilligersbaan. Je ontvangt ook een bescheiden vergoeding.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?

Het vergroot je wereld. Je ontmoet mensen die je anders niet zo snel was tegengekomen. Je ontplooit jezelf: je leert nóg beter koken!

Werktijden & locatie

Waar? Laat je kookkunsten zien in buurtrestaurant De Horizon, Spaarndammerbuurt (naast Westerpark). (Hembrugstraat 156, 1013 XC Amsterdam).

Wanneer? Elke dinsdag van 14:30 tot 20:30 uur (tijdelijk tot 18:00).

Aanmelden

Meld je aan als vrijwilliger! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Wil je graag helpen maar weet je niet hoe?

Geen probleem! Wij kennen heel veel mensen die graag een maatje willen en we hebben veel activiteiten die jou hulp kunnen gebruiken. Bel ons op 020-5317600 of laat je gegevens achter, dan helpen wij je verder.

Stuur een mail

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten