Voorman Klussendienst (HS1612)

Homeservice is een klussendienst voor (en door) mensen met een psychische beperking. Wij zoeken een

Meewerkend voorman klussendienst

 

Taakomschrijving
Je krijgt en neemt de verantwoordelijkheid over een kleurrijk ploegje klussers (max 4) die je begeleidt bij bijvoorbeeld schilderen, laminaat leggen of het opknappen van een tuin.

Vrijwilligers van de Homeservice zijn graag praktisch bezig en houden van klussen. Sommige van hen hebben hierbij hulp nodig voor het plannen en de praktische uitvoering van de klus. Zij klussen daarom graag in een groepje onder begeleiding van jou! Houd jij van het onverwachte en kun je goed improviseren en mensen motiveren, kom dan eens met ons praten. De Homeservice zoekt namelijk een meewerkend voorman voor haar klussendienst.

 

Benodigde kennis en vaardigheden
Goede sociale vaardigheden en basale kluservaring (kennis van de te doorlopen stappen voor het schilderen van een muur of deur, of het leggen van laminaat. Een rijbewijs is een pre. Heb je geen praktische kluservaring dan kunnen wij je hiermee op weg helpen door je mee te laten lopen met onze vaste voorvrouw.

 

Wat krijg je er voor terug
Wij zijn een kleine, informele en levendige organisatie. Op termijn maak je als vrijwilliger deel uit van de staf. Je beslist mee en vindt veel ruimte voor je eigen initiatief.
Verder kom je elke dag thuis met een nieuw verhaal en sluit je de dag af met een goed gevoel!

 

Werktijden
Van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 15.00 uur. Bij voorkeur minimaal twee dagen per week maar alles is bespreekbaar.

 

Hoe kom ik in aanmerking?
Bel ons en kom langs om kennis te maken. Of vul het formulier hieronder in en verzend het. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

Wil je graag helpen maar weet je niet hoe?

Geen probleem! Wij kennen heel veel mensen die graag een maatje willen en we hebben veel activiteiten die jou hulp kunnen gebruiken. Bel ons op 020-5317600 of laat je gegevens achter, dan helpen wij je verder.

Stuur een mail

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.