Creatieven

Zet jouw media skills in!

Gezocht: inspirerende, aardige mensen uit het creatieve vak die hun kennis willen delen en willen coachen! 

We zoeken mensen die werkzaam zijn in de media: podcastmakers, film- en video pro's, geluidstechnici, platenlabel medewerkers, radiomakers, fotografen, designers, muzikanten, muziekdocenten, muziekproducenten, liedjes schrijvers, PhotoShop-, Indesign-, Lightroom- of montage pro's. You name it! Zet jouw skills in en ondersteun onze deelnemers!

Creatieve werkervaringsplek De Amsterdamse Media Fabriek (AMF) is een samenwerking met De Regenboog Groep en mediabedrijf OVERHAUS, waar vooral jonge mensen met psychische klachten werken, variërend van een burn-out, autisme tot verslaving. Een ding hebben ze gemeen; de liefde voor muziek en media!! AMF is een plek waar zij ervaring kunnen opdoen op het gebied van geluid, video, beeld, schrijven, uitgeven, online, events en productie.

Digivibes is het opleidingstraject van De Regenboog Groep waarna doorgestroomd kan worden naar AMF. Zo werken deelnemers aan talent- en skillontwikkeling en oefenen met het terug krijgen van structuur, sociale situaties en de basic werkgerelateerde vaardigheden (op tijd komen, afspraken nakomen etc.).

We zijn op zoek naar media pro’s! Voor bijvoorbeeld een eenmalige workshop, een mini stage, een reeks workshops, coachingsgesprekken…Noem maar op! Mensen die hun passie en skills voor media willen delen met onze deelnemers!

Wat ga je doen? 

Dat mag je zelf bepalen! Eenmalig, een keer per week of maand een les geven, een inspirerende talk, een coachingsgesprek, all good! Afhangend van wat jij wil inbrengen, kijken we samen naar de uitvoering. 

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig? 

  • Je hebt ervaring in de creatieve/media wereld en wil je skills delen;
  • Je bent open minded en kijkt niet snel ergens van op;
  • Je bent enthousiast en weet dit goed over te brengen op anderen;
  • Je kunt coachen en motiveren;
  • Je bent geduldig en vriendelijk;
  • Je spreekt Nederlands of Engels.

Wat voor scholing krijg je aangeboden?

De Regenboog Groep is aangesloten bij de Vrijwilligersacademie. Als Regenboog vrijwilliger heb je gratis toegang tot het volledige trainingsaanbod. 

Wat krijg je ervoor terug?

Je bent onderdeel van een gaaf creatief project waarmee je iets kan betekenen voor een ander. Het is een waardevolle ervaring waarbij je in contact komt met mensen waar je misschien niet zo snel mee in aanraking zou komen.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?

Jouw persoonlijke aandacht betekent echt iets voor onze deelnemers! Ze leren iets van jou, dat zorgt voor zelfvertrouwen wat helpt om hun leven weer op de rit te krijgen of meer balans te vinden en zich te ontwikkelen in hun vakkennis. Voor onze deelnemers ben je echt een rolmodel.

Werktijden

Dit bespreken we samen, het kan allemaal erg flexibel zodat het past in jouw planning.

Hoe kom je in aanmerking?

Meld je aan! Hierna krijg je een uitnodiging voor een kennismaking.

Wil je graag helpen maar weet je niet hoe?

Geen probleem! Wij kennen heel veel mensen die graag een maatje willen en we hebben veel activiteiten die jou hulp kunnen gebruiken. Bel ons op 020-5317600 of laat je gegevens achter, dan helpen wij je verder.

Stuur een mail

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten