Colors cadeauwinkel & Fietsenmakerij (werklocaties)

 

Colors verkoopt handgemaakte cadeauartikelen uit onze eigen werkplaatsen. Bekijk onze kaarsen, sierradendoosje, diverse soorten plantenpotjes uit gerecyclede flessen en hout. Veel van onze producten maken we ook in opdracht, helemaal afgestemd op jouw wensen. De fietsenmakerij van De Regenboog verkoopt opgeknapte weesfietsen, maar alleen op verwijzing.

Cadeau kopen

De geschenken zijn te koop in onze eigen Colors winkel en via de webshop de van De Regenboog Groep. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op. We maken namelijk kleine oplages handgemaakte producten in opdracht. 

Een fiets kopen

Om een fiets te kunnen kopen wordt je verwezen door een hulpverlener van De Regenboog Groep. (trajectbegeleider, maatschappelijk werker etc.) Verwijsbriefjes zijn te verkrijgen bij de werkplaats:  bel 020-5309814, of mail fietsenmakerij@deregenboog.org

Met een verwijsbrief kan je voor een zacht prijsje een opgeknapte fiets kopen,

We werken volgens het wie-het-eerst-komt-wie-het-eerst-maalt principe, het is niet mogelijk fietsen te reserveren of op een wachtlijst te komen. Om erachter te komen wat het aanbod is kun je ons bellen of mailen.  De fietsenmakerij zelf zit goed verstopt, je vindt ons in de achtertuin van de kaarsenwinkel “COLORS” op de Bilderdijkstraat 184 hs. (naast inloophuis Oud-West)

We doen geen reparaties aan fietsen.

Locatie informatie

Colors cadeauwinkel & Fietsenmakerij

184HS Bilderdijkstraat
Amsterdam 1053 LD
Telefoonnummer020 - 5309814

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.