Colors Cadeauwinkel, Wasserette en Fietsenmakerij (werklocaties)

 

Cadeau kopen

De geschenken uit onze eigen werkplaatsen zijn te koop in onze eigen Colors winkel en via de webshop de van De Regenboog Groep. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op. We maken namelijk kleine oplages handgemaakte producten in opdracht. 

Wasserette voor bezoekers inloophuis

Bezoekers van de Regenboog inloophuizen kunnen bij de Colors-wasserette hun eigen kleding laten wassen. De kleding kan tussen 10.00 en 15.00 uur gebracht en gehaald worden. Wassen kost € 1 per was (max 7 kg). Mensen zonder huis, mogen bij Colors ook kleding ruilen. Loop langs voor meer informatie of mail naar colors@deregenboog.org.

Een fiets kopen

Om een fiets te kunnen kopen wordt je verwezen door een hulpverlener van De Regenboog Groep. (trajectbegeleider, maatschappelijk werker etc.) Verwijsbriefjes zijn te verkrijgen bij de werkplaats:  bel 06-57625102, of mail naar Koen Polder: kpolder@deregenboog.org

Met een verwijsbrief kan je voor een zacht prijsje een opgeknapte fiets kopen,

We werken volgens het wie-het-eerst-komt-wie-het-eerst-maalt principe, het is niet mogelijk fietsen te reserveren of op een wachtlijst te komen. Om erachter te komen wat het aanbod is kun je ons bellen of mailen.  De fietsenmakerij zelf zit goed verstopt, je vindt ons in de achtertuin van de kaarsenwinkel “COLORS” op de Bilderdijkstraat 184 hs. (naast inloophuis Oud-West)

We doen geen reparaties aan fietsen.

Locatie informatie

Colors cadeauwinkel, wasserette & fietsenmakerij

Bilderdijkstraat 184 HS
Amsterdam 1053 LD
Telefoonnummer06-57625102

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten