De Derde Schinkel (werklocatie)

De Derde Schinkel is voor mensen die door individuele problematiek en belemmeringen begeleiding nodig hebben. Begeleiding naar dagbesteding, onbetaald, gesubsidieerd of betaald werk binnen Pantar Amsterdam of op de reguliere arbeidsmarkt. Door het bieden van op maat gesneden trajecten werkt De Derde Schinkel als brug tussen mens en maatschappij.

De Derde Schinkel heeft zes leerwerkbedrijven waar een diversiteit van werkzaamheden wordt aangeboden. Door een kleinschalige aanpak en persoonlijke aandacht biedt De Derde Schinkel een veilige omgeving van waaruit de stap naar een vervolg gemaakt kan worden. Een traject bij De Derde Schinkel is dan vooral ook bedoeld als opstap of voortraject. De Derde Schinkel werkt op basis van praktisch bezig zijn gekoppeld aan begeleiding. Het uitgangspunt zijn jouw kwaliteiten en interesses en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Contact
Telefoon: 020 - 665 58 01
Fax: 020 - 420 35 28
E-mail: derdeschinkel@deregenboog.org
Website: www.derdeschinkel.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00

 

Locatie informatie

De Derde Schinkel

Derde Schinkelstraat 9
1075 TJ, AMSTERDAM
Telefoonnummer020 - 665 58 01

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.