Ondro Bong inloophuis

Ondro Bong is een Regenboog inloophuis in Amsterdam Oost. Iedereen is er welkom, om anderen te ontmoeten of om te ontspannen.

Ondro Bong biedt hulp die handig is voor mensen met weinig geld, zonder eigen thuis of voor mensen met (psychische) problemen. Een maatschappelijk werker van de Regenboog houdt spreekuur in het inloophuis. Je kunt met de maatschappelijk werker allerlei problemen bespreken en werken aan een oplossing. Vraag bij Ondro Bong naar de actuele spreekuur-tijden. Je kunt bij Ondro Bong douchen en schone kleren krijgen als je dat wilt. Je kunt er op werkdagen gratis lunchen. Heb je geen computer of internet? De computers van Ondro Bong kun je gebruiken. Wie wil kan bij Ondro Bong zelf als vrijwilliger aan de slag of meewerken in een van de vele andere werkervaringsprojecten. Bespreek dat met een van de medewerkers van Ondro Bong. Kortom loopt gerust eens binnen om wat rond te snuffelen. Je bent van harte welkom.

Openingstijden Ondro Bong:
Maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur

Aanmelding dagelijks veegploeg: 10.00 uur 

 

Locatie informatie

Ondro Bong

Zeeburgerdijk 53
1094 AA, AMSTERDAM
Telefoonnummer020 - 531 76 20

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.