Ondro Bong (inloophuis)

Ondro Bong Oost De bezoekers vormen een culturele smeltkroes, waaronder veel Surinamers. Ondro Bong is het belangrijkste wat ze hebben: samenzijn met culturele geestverwanten.

Het is echt een praathuis. De levendige discussies zou een buitenstaander misschien voor ruzie aanzien maar het is niets meer is dan een goed gesprek. Eten staat - geheel in de Surinaamse traditie – centraal. Voor 1,50 euro kunnen ze hier een middagmaaltijd gebruiken. Wie het geld niet heeft, doet klusjes en betaalt zijn eten van de onkostenvergoeding. Een vaste kern van bezoekers, met talent om te koken, verzorgt de maaltijden. Nog een bindmiddel is het geloof. Ze gaan met de regelmaat van de klok naar een kerk in de nabije omgeving, waar ze samen zingen en dansen.

Openingstijden Ondro Bong:
Maandag t/m vrijdag van 11.00-18.00 uur

Locatie informatie

Ondro Bong

Zeeburgerdijk 53
1094 AA, AMSTERDAM
Telefoonnummer020 - 531 76 20

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.