The Rainbow Group

The Rainbow Group is committed to people who live in (social) poverty, to actively engage them in participating in society.

Vrijwilligers van De Regenboog Groep komen bij iemand thuis om samen orde op zaken te stellen. 

De Regenboog Groep helpt hen met ruim 900 vrijwilligers die als buddy of maatje tijd doorbrengen met een eenzame stadsgenoot. 

Als je in Amsterdam zwerver bent of thuisloos kun je in een van de acht inloophuizen van De Regenboog Groep even rust vinden.

De Regenboog Groep is de enige aanbieder van hulp aan Europeanen die in Amsterdam de weg zijn kwijtgeraakt.

De Regenboog Groep re-integreert Amsterdammers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Want op je werk ontmoet je collega's, verleg je je grenzen en kun je groeien. Op termijn misschien zelfs naar een betaalde baan.

Hulp van een buddy of maatje om iemand door zware tijden heen te helpen. 

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur! Je geld komt ten goede aan opvang voor daklozen, hulp voor (ex)-verslaafden en mensen die in armoede of eenzaamheid verkeren. Je bent altijd welkom om langs te komen en te zien waar je geld terechtkomt. 

Of koop een product uit onze online Giftshop. Een cadeau bijvoorbeeld, voor iemand die je kent. Je draagt zo bij aan een betere samenleving. Is dat mooi, of is dat mooi? 

Vrijwilligerswerk Amsterdam

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Investeer tijd in een andere Amsterdammer en verruim uw horizon. Plus u krijgt een goed gevoel.

Wordt donateur

Word donateur

Een menswaardig bestaan voor alle Amsterdammers. Help ons dit te bereiken door u op te geven als donateur. Een heel goed gevoel gegarandeerd. Hoe mooi is dat?

Geef een kado

Geef een cadeau

Vind bijzondere producten in de online shop en geef ze cadeau. Of doe een concrete gift aan een specifiek Regenboog project. U helpt ons hoe dan ook!