Amsterdam Underground

Wil je de Amsterdamse binnenstad eens van een hele andere kant leren kennen? Van een fascinerende, soms grimmige maar beslist geen saaie kant? Dan is een stadswandeling met een professionele gids van Amsterdam Underground iets voor jou.

 

Amsterdam Undergroundtour, gids, stadswandeling, amsterdam centrum

Ontdekkingstocht

De stadsgidsen van Amsterdam Underground hebben een zwervend bestaan gekend en willen hun verhalen en ervaringen met je delen. Zij nemen je mee op ontdekkingstocht langs bootjes, steegjes en portieken. Ze leggen uit hoe je aan geld, drank en dope komt als je dakloos en verslaafd bent. Een bestaan waarin je niemand kunt vertrouwen en waarin het recht van de sterkste geldt.

Laat je verrassen door boeiende, persoonlijke verhalen die je niet snel zult vergeten en waarin ook humor niet ontbreekt!

Waardigheid en zelfrespect

De Amsterdam Underground tour is voor de deelnemers een ontdekkingstocht, maar voor de gidsen het sluitstuk van een persoonlijke queeste. Het werk als gids helpt hen om ervaringen te verwerken. Bovendien steunen ze (oud)lotgenoten door het stigma op dakloosheid kleiner te maken. 

Amsterdam Underground

Michel en Sonja vertellen wat de Amsterdam Underground Tour voor hen als gids betekent.

Contact

Meer weten? Kijk op www.amsterdamunderground.org

Voor vragen of meer informatie:
mail naar amsterdamunderground@deregenboog.org
of bel met 06 414 393 57

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten