het blauwe boekje, sociale kaart van Amsterdam, wat je moet weten om te overleven op straat.

HET NIEUWE BLAUWE BOEKJE IS ER!

De sociale kaart van Amsterdam is beter bekend als Het Blauwe Boekje. Alle adressen die je nodig hebt voor het overleven op straat staan erin. De Regenboog Groep werkt de gegevens jaarlijks bij. De nieuwe editie is daardoor weer uitgebreider en dikker dan vorig jaar.

Inkijken

Je kan het nieuwe Blauwe Boekje alvast online bekijken.

Kosten

Het boekje is gratis voor de doelgroep. Hulpverleners bestellen het boekje bij ons en stellen het ter beschikking aan de doelgroep. Een Blauw Boekje kost €1,50 (ex. btw en bezorgkosten). We hebben de prijs in 2020 moeten verhogen. Iets wat we de afgelopen jaren hebben vermeden, maar de kostprijs lag inmiddels te ver boven de verkoopprijs.

Blauwe Boekje bestellen

Mail je bestelling naar repro@deregenboog.org en vermeld bezorg- en factuuradres en uiteraard het aantal boekjes dat je wilt ontvangen. Bestellingen van 100 boekjes of meer bezorgen we gratis. Wil je een enkel boekje hebben, loop dan even langs bij het Centraal Bureau (Droogbak 1d) of De Repro (3e Schinkelstraat 9).

Speciaal voor op de leestafel

Er is ook een grote (A4) geplastificeerde versie met ringband beschikbaar voor €30,-- (ex btw). Het is mogelijk deze met een touw of kabeltje ergens aan te bevestigen.

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten