Het Blauwe Boekje, informatie voor overleven op straat in amsterdam

HET NIEUWE BLAUWE BOEKJE IS ER!

De sociale kaart van Amsterdam is beter bekend als Het Blauwe Boekje. Alle adressen die je nodig hebt voor het overleven op straat staan erin. De Regenboog Groep werkt de gegevens jaarlijks bij. De nieuwe editie is weer beschikbaar.

Inkijken

Je kan het nieuwe Blauwe Boekje alvast online bekijken.

 

Kosten

Het boekje is gratis voor de doelgroep. Hulpverleners bestellen het boekje bij ons en stellen het ter beschikking aan de doelgroep. Een Blauw Boekje kost €2,50 (incl. btw maar ex. bezorgkosten) voor mensen en organisaties die het willen verspreiden. 

Blauwe plattegrond en Engelse editie

Bij deze editie zit standaard een plattegrond. Daarop vind je alle inloophuizen, er staan plekken op waar je kunt eten en medische voorzieningen. Daarnaast is er voor 2022 een Engelse versie gemaakt, voor de groeiende groep dakloze in Amsterdam die het Nederlands niet (goed) beheersen.

Blauwe Boekje bestellen

Wil je het Blauwe Boekje bestellen om uit te delen onder dak- en thuislozen? Mail je bestelling naar repro@deregenboog.org. Vermeld je bezorg- en factuuradres en uiteraard het aantal boekjes dat je wilt ontvangen. Bestellingen van 100 boekjes of meer bezorgen we gratis. Wil je een enkel boekje hebben, loop dan even langs bij het Centraal Bureau (Droogbak 1d) of De Repro (3e Schinkelstraat 9).

Speciaal voor op de leestafel

Er is ook een grote (A4) geplastificeerde versie met ringband beschikbaar voor €36,- (incl. btw). Het is mogelijk deze met een touw of kabeltje ergens aan te bevestigen.

Nog niet vermeld?

Doe jij iets waar mensen zonder huis echt baat bij hebben. Laat het ons dan weten, misschien nemen we jouw gegevens dan op in de volgende editie. Mail naar socialekaart@deregenboog.org 

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten