Een stem voor de stille krachten van West

WE HEBBEN JOUW STEM HARD NODIG

Stem jij op Villa Buitenlust? Dan geeft Villa Buitenlust de stille krachten van stadsdeel West een stem!

Villa Buitenlust doet mee met West Begroot, een project van de gemeente Amsterdam om 300.000 euro te verdelen over projecten in je buurt, in dit geval West.

Wij doen natuurlijk ook mee! Het bedrag van 17.400 euro dat wij wensen, gaan we gebruiken om iedere maand een verblijf in de Villa aan een buurtbewoner te geven en om een podcast te maken! Een manier om Stille Krachten van West een stem te geven en in het zonnetje te zetten!

Stille kracht? Ja, mensen die West draaiend houden zonder dat je het weet; de buurman die altijd helpt met klusjes in de wijk, de buurvrouw die helpt met koken voor minderbedeelden enz. Met een verblijf in de Villa willen we hun bedanken voor hun inzet en kunnen ze even bijtanken. In de podcast komen ze aan het woord over wat zij allemaal doen voor de buurt. 

Klinkt dit goed en woon je in West? Stem dan op Villa Buitenlust en wie weet mogen wij het bedrag wel in ontvangst nemen! We hopen het ontzettend graag want we vinden dat West en haar geweldige inwoners een stem verdienen!

Je kunt vanaf nu stemmen tot aanstaande 14 december, 12:00 uur.

podcast, Villa Buitenslust, west begroot, Amsterdam, budget, stemmen,

Stemmen kan met de persoonlijke stemcode die je in de brievenbus hebt gekregen.

Je buren hierop attenderen is erg lief! Dit bericht delen ook!

Voor meer info: https://westbegroot.amsterdam.nl/stemmen#ideaId-37838

 

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten