Repro printshop

Uw drukkerij in de Schinkelbuurt

Drukkerij Repro verzorgt drukwerk voor particulieren en bedrijven op kleine en middelgrote schaal. De persoonlijk benadering van Repro maakt maatwerk mogelijk, helemaal afgestemd op u.

We denken mee bij de opmaak en doen kleine ontwerp-opdrachten, we bezorgen drukwerk bij u aan huis, we kunnen redelijke hoeveelheden handwerk aan en hebben een binderij in huis voor uniek bindwerk en kunstenaarsproducties. 

Repro is ook een beschutte werkplek voor mensen voor wie een normale baan nog een stap te ver is, maar die wel graag werken. Zij passen prima bij ons persoonlijke en informele karakter.

3e Schinkelstraat 9  │ 1075 TJ Amsterdam │ 020 6655801 │repro@deregenboog.org

 

drukkerij de Repro, sociale firma, drukwerk,

ONZE PRODUCTEN

Wat we bieden:

  • drukken: tot en met A3-plus formaat en in kleur
  • verschillende ondergronden: papier tot 350 gr, wel/niet gecoat, stickers, en meer
  • afwerking: snijden & trimmen
  • bindwerk: ringbanden, lijmen, lamineren.

In onderstaande PDF vindt u een staalkaart van onze producten. Zit uw type drukwerk er niet bij, neem dan contact op of loop eens binnen. We denken graag met u mee. Kijk ook eens in onze webshop.

webshop

 

ONZE MEDEWERKERS

De medewerkers van de Repro zijn betrokken en enthousiast.

De chef van de werkplaats zorgt er voor dat u als klant altijd tevreden bent over uw druk- en bindwerk. Daarbij kan hij rekenen op een team van betrokken mensen. Medewerkers die elders in de stad maar moeilijk een plek kunnen vinden. Vaak hebben zij ingrijpende dingen meegemaakt in hun privéleven of een psychische ziekte gekregen. Repro laat hen niet in de kou staan en biedt collegialiteit, erkenning en voldoening. Dat maakt uw drukwerkopdracht extra waardevol.

3e Schinkelstraat 9  │ 1075 TJ Amsterdam │ 020 6655801 │repro@deregenboog.org

locatie

Wij maken Amsterdam socialer, help je mee?

Aanmelden als vrijwilliger

 

Doneren, machtigen of iets nalaten