Villa Buitenlust

Ben je op zoek naar een inspirerende plek voor je team of bedrijf? Een plek met ruimtes voor een brainstorm, training of vergadering, maar ook voor activiteiten als yoga & boksles of een workshop groene vingers. Kom naar Villa Buitenlust.

De Villa is dé plek voor een inspirerende sessie; rustig maar goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien voor één- of meerdaagse bijeenkomsten. We zijn bovendien een sociale firma waar deelnemers van De Regenboog Groep werkervaring kunnen opdoen. Bij Villa Buitenlust huur je een bijzondere plek en draag je direct bij aan een sociale stad!

boeken

Ons (neven-)doel

Villa Buitenlust geeft om de stad en om zijn bewoners. Huur jij een ruimte in de Villa, dan draag je bij aan een stad waarin we voor elkaar zorgen. We bieden jou een hoge kwaliteit van dienstverlening en geven kansen aan mensen die weer regie over hun leven willen voeren. Dat doen we met:

  • Werkervaringsplaatsen waar deelnemers van De Regenboog Groep proberen hun loopbaan weer op te bouwen, vaak na een lange tijd zonder betaald werk.
  • We stellen vijf kamers beschikbaar als bijtankplekken voor mensen die behoefte hebben aan een time out. 
  • Waar mogelijk kiezen we voor een sociaal verantwoorde inkoop van onze goederen en diensten. 
  • Met onze activiteiten zorgen we ook voor samenhang in de buurt.

sociale firma

Contact met Villa Buitenlust

Villa Buitenlust
Spaarndammerdijk 319a
1014 AA Amsterdam
info@villabuitenlust.com
www.villabuitenlust.com
Eva de Rooij 06-58 82 59 64

villa buitenlust, vergaderruimte, hotel,  sociale onderneming,

Wat kun jij doen?

Jouw hulp is nodig! Je kunt helpen door als vrijwilliger tijd te investeren in Amsterdammers met bijzondere verhalen. Of word donateur!

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Aardige Amsterdammer, de stad heeft je nodig! Meld je hier aan als vrijwilliger. 

Word donateur

Doneren, machtigen of nalaten? Klik hier of sms REGENBOOG naar 4333 (éénmalig 3,- euro)

Koop onze producten

Koop onze unieke producten in de online shop. Voor jezelf of als cadeau. Of sponsor ons, adopteer een schaap of doneer schone sokken.